Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Merhabalar. Windows XP Pro kullanıyorum. Bilgisayarı alalı daha 1 hafta olmadı ama ben 2.ci formatı atmak üzereyim delirmek üzereyim. Öncelikle Problem 1:Bende Ultima Online adında bi oyun yüklü.Oyundaki macrolarımı(kısayollar) C:Program FilesUltima OnlineDesktop klasörünün içine atıyor.Kullanıcı ismimle birlikte yani C:Program FilesUltima OnlineDesktopKorax gibi.ben hali hazırda makrolarımı aldım ve Desktop içine attım.(Copy korax,paste to desktop)Ama şuanda korax klasörünü açamıyorum.Yol adı geçerli değil diyor.Ayrıca hiçbirşekilde silemiyorum salt okunurluğunu kaldıramıyorum.XP'de zaten Dos yok windowsa girmeden silemiyorum vs. Format atmadan öncede Desktop klasörü aynı şekilde idi.Delirmek üzereyim daha 2 saat önce format attım ama aynı hata yine var. Herneyse 2.ci problem ise;Bilgisayarımda O/B sound kullanıyorum.Realtek Audio.Benim ses sistemimi Configure etmem için Soundman.exe diye bir program bulunuyor dilersem bunu sistem başlangıcında çalıştırabiliyorum.Daha doğrusu çalştırabiliyorum.Format atmadan öncede vardı bu problem.Şimdi çift tıklıyorum,çalıştırdan çalıçtır diyorum sistemde çalışıyor ama program açılmıyor.Format atmadan önce Norton Antivirüs kurulu idi,aynı şey norton antivirüs'ün exesindede oluyodu.Bu virüstür demeyin çünkü format attıktan sonra driverları bile yüklemeden virüs programı yükleyip tarama yaptım ve D:den win32 trojanı bulunduran bir exe sildim.Belki virüste olabilir. Ha aklıma gelmişken aynı şekilde diğer makro dosyalarımada ulaşılamaz yaptı xp.Erişim engellendi falan diyor. Format atıp driverları tanıttıktan sonra böyle salak saçma problemler oluyor.Soundman veya başka bir dosyadan açılmama başlıyor ve öylece devam ediyor.Ama hiçbir problem yok gibi görünüyor yani oyun cart curt program herşeyi oynuyorum. Lütfen bu problemlere bir çözüm,format attım hard diskte bad sector de yok. nedir bunun çözümü allah rızası için[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Formatta çaktım bad sector değil,nedir bu ya virüs trojan worm ney annamadım gitti! Windows hatasımı ney bu indat indat! *Delirme mode on*[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 makrolarını zaten alakalı sunucu dosyası içine atacaksın örneğin c:Program FilesUltima OnlineDesktopLocuschar ismi ama diğer dediklerin garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sevgili arthur macroların nasıl atılacağını Biliyorum zaten. Problem onların kullanılamaması,atılamaması değil. Kaldıramıyorum silemiyorum hiçbirşey yapamıyorum sorun bu. Tam okumadan neden cevap yazıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dövseydin bir de adamı? svchost ile ilgili bir sorunun var anladığım kadarıyla. nichi midir nedir yeni bir virüs varmış. ondan etkilenmiş olabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar