Elandoriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bir sey daha soracam ben bu yaz tatile gidicem 2 ay fln giremem pek onlar kredi kartından hala cekemeye devam ediyorlar mı? yada durdurma gibi bir seyi varsa acc silinirmi bide bunlara cavap verirseniz sevinirim birde ilk ay bedava oldugundan dolayı ben kredi kartı nosunu fln sıktım bir ay icinde bunlar cekemzlerse acc kapatılırmı yani hep sureklı parayı yatırıncada direk acılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ilk aydan sonra çekemezlerse kapıyolar benimkini kapamışlardı,ama kesinlikle acc silinmesi durumu söz konusu değil.tatile gitceğin zamanda cancel subcribe yaparsın.ben 5 ay kadar kapalı tuttum en dandik karakterimden en iyi karakterime kadar hepsi duruyodu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya ben cok uzak kalmısım bu konulara yaw:) bi sey daha var ben simid yeni bir kredi kartı alcam su bonusun kontorlu kartı varmıs parayı yukluyomusun istedigin kadar falan ama diyor ki bu bir kredi kartı degildir ama numarası fln var o olurmu bi size soriyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Accountunu cancel ettirdikten sonra 3 aya kadar kesin garanti veriyorlar karakterlerinin durması konusunda. Ondan sonrasi için kesin olarak birşey söyliyemeyiz diyorlar amcamlar silebilirizde silmeyebilirizde yani[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 silebiliriz silmeyebilirizden ziyade account cleaner tarzı bir zımbırdakları varmış. onu ne zaman çalıştıracaklarına önceden karar vermiyorlar. bu zımbırdak çalıştığında da 3 aydan yaşlı karakterleri siliyormuş. eğer 3 aydan uzun süredir hesabınız kapalıysa işiniz ilahi adalete kalmış :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar