toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kafam karışmış durumda. Seri halinde baştan sona izlemek istiyorum ama hangi sırada çekilmiş filmler bilmiyorum. Benim bildiğim şu filmler var, Red Dragon Silence of the Lambs Hannibal Simdi bunlar hangi sırada gidiyor? Red Dragon 2002'de cekilmis ama aslında cok daha eski bir film, Manhunter adında. 2002'de yeniden cevrilmis herelde Antony Hopkins'li kadroyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çekilme sırası: Silence of the Lambs Red Dragon Hannibal hikaye sırası (aslında bağımsız hepsi) Red Dragon Silence of the Lambs Hannibal Aralarında pek bir bağlantı olmuyor; yani şöyle, silence ve hannibal ın sırasını bozmadan seyretmek lazım ama red dragon onlardan alakasız; istediğin gibi seyredebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 peki saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bu seri bittikten sonra üstüne the rise of hannibal iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sırf silence of the lambs ı izlesen bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hannibal rising red dragon the silence of the lambs hannibal bu sirayla yaslaniyor baba :( gerci anthony hopkins'in canlandirmadigi hannibal pek keyif vermiyor ama yinede izlenir hannibal rising. su bakislar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar