Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows kurarken HDD gözükmüyor

ultrAslan

Öne çıkan mesajlar

Simdi bugün bilgisayarim geldi, direk elime aldim Vista CDsini kurmaya basladim, baslangicta hersey güzeldi, hdd gözüküyürdu ve sectim. Daha sonrasinda kurmaya basladi derken %50 60 arasinda hata verip setup'i kesti o vakitten bu yana tekrar kurmak istedigimde hdd'yi göremiyorum. Xp cdsi ile de denedim, hic bir sekilde göremiyorum.

Ne yapmam gerekiyor? Kac saattir internette ariyorum fakat hic bir ilerleme kaydedemedim :(

HDD: 250 GB Maxtor Diamondmax 21 SATA (STM3250310AS)

edit: hdd bilgisi
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda BIOS'tayim neresinden bakacagimi tam olarak bilemiyorum ama Standard Cmos Features denilen kisimda IDE Channel 0 Master/Slave ve Channel 1 Master/Slave olara bir yer görüyorum orada ise Channel 0 Master kisminda HL-DT-STDVD-RAM GH22 diye birsey var sanirim buda CDROM oluyor. Onun Disinda birsey göremiyorum zaten Floppy'de yok PC'de.
Sosyal ağlarda paylaş

HDD'yi bir sekilde görebiliyorum, mesela Vista kuracakken tekrar denerken yani, orada herhangi bir sürücü bulunamiyor o sirada driver ekleyin diyor, oradan cdromu ve üzerine yarim yamalak kurulmus windowsu görebildigim bir X driveri gözüküyor, sanirim orasi HDD.

Ona bir sekilde mudahele edemez miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...