Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 En kısa zamanda bir web cam almak istiyorum fiyatlarınıda bilmiyorum bunların refresh rate leri nasıldır ? Creative web camlerden almak istiyorum kaç dolar civarında bişi almak lazım ? birde hangi modellerin refresh i daha iyi ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 refresh rate ve MP çok önemli, bende jaguar idc-100 var, 15 milyona aldım resim gayet güzel gidio 640x480 de, gelgelelim oturup ii ayar yapmazsan refresh rate i düşük olduğu için kare kare bir puzzle haline gelebiliyorum karşı tarafta :) yani işin özü önemli değil markası değil işlevi ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 evet marka fark ediyor bende fcreative in var 26 $ + KDV ye bulablirsin[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar