syd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 focus'un cc barını ve main targetin vun barını sol tarafa kitlemek . hatta daha oncesinde bu barları aktive etmek. sonra da bu barları targetın cast barıyla birlikte ekranın ortasında sabitlemek nasıl yapılır. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi karıstırınca buluyosun deneme yanılmayla simdi tam hatırlamıyorum nasıl yapıldıgını ama /quartz yaz ana menusune gir ordan bakıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 focus ya da main targete atayamadim sorun orda yoksa o anki targetime atamayi basardim.target degistirince kayboluyor barlar ^sanırım zaten o kadar yetenekli bir add on değilmiş. tüm optionsu gözden geçirdim.yok aradığım şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Target değiştirirsen quartz eski targetının cast barını göstermeyi bırakır (adı üzerinde target) ama focus bar olduğu gibi kalır yeni bir focus atamadığın sürece. Sanırım pvp için daha kullanışlı birşey arıyorsun. http://elitistjerks.com/f32/ Burada bir arama yaparsan belki bu ihtiyacına cevap verecek bir addon bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çok sağolun önerileriniz için natur enemycast barın woltkda yerini tutacak birşey arıyordum ki yapan adam update ile ugrastıgını tum herseyi bastan yazmasi gerektigini soylemiş yani kisa zamanda gelecek ( /cheer ) size de oneririm cidden baya saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Quartz ile Target ve Focus Target ın cast barlarının yerını sabıtlemen mumkun.. /Quartz yazıp; Focus--Lock u kaldır cıkan cast barın en ve boyunu ayarla yerını belırle tekrar lock yap.. Aynısını target ıcınde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 syd'nin sorusu bu değil 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar