la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Garanti'ninki gibi sanal kredi kartı açma imkanına sahip, fakat hesap işletim ücreti almayan bir banka var mı? Kredi kartım yok ve online oyun oynamak için bu yola başvurmak istiyorum. Önceden garantiyi kullanıyordum fakat yıllık 70 ytl gibi hesap ücreti alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 kredi kartı olmadan sanal kart açılabiliyor mu ki? ben iş bankası üniversite kartına sanal kart açtırıyorum netten 2 dakkada, işim bitince de kapatıyorum kartı über oluyor. para falan da vermedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 internetten işlem yapmayın yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 DoruK said: kredi kartı olmadan sanal kart açılabiliyor mu ki? ben iş bankası üniversite kartına sanal kart açtırıyorum netten 2 dakkada, işim bitince de kapatıyorum kartı über oluyor. para falan da vermedim şimdiye kadar. garantide açılabiliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 garanti bi ücret mücret almıyo benden :S hatta hesap açarkenda almadı halada almıyo düşünüyorum deli falanlarlarmı acaaba diye :S bedavadan kullanip duruyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar