Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eregorn2 said: o yüzden tek yolculuk yapmaı sevmem :D bende hep biletleri gidiş dönüş alırım vardıktan 2 saat sonra dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 deadwoll said: Al bi şişe rakı demlen yol boyu, zaten yarısında sızarsın. Lise teknik gezisi mi bu? Şahsen yanımda buram buram anason kokan adamla 13 saat yolculuk yapmak istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 razzRaziel said: o zaman 2liralık yastıklardan (tu) + alkollü bişey iç mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Anevquemar. said: eregorn2 said: o yüzden tek yolculuk yapmaı sevmem :D bende hep biletleri gidiş dönüş alırım vardıktan 2 saat sonra dönerim. tek kişi yazcaktım olmamış... komik duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Alın abi 5 10 tane şırdan tikveşli ramazan reklamları edasıyla tüm otobüs şırdan iyiyn 13 saat mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 otobüs kokar... uçakla gelseydi getircekti ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hocam şöle ki yanına kitabı al iyi fikir 2-3 saat idare eder sararsa eğer hiç bırakma! baktın mı baydı kitap, önceden doldurduğun içki matarasındaki kanyağı ara ara yudumlamaya başla yanınada şöle kalıp çikolatalardan alırsın 2-3 paket mis! bu durumda tekdüze gitmemek için ipod-mp3 player hatta telefon radyosu falan koy müziği eşlik etsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 biz bu kadar yazıoz ama o şu anda yolda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o değilde wc durumu geldi aklıma ..offf bide 4 saatte bir mola verirlerse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gideceğin otobüs firmasına sor. arka 4 lü boş olan firmayla git. antalya gidiş gelişte direk arka 4 lüde uyudum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 uyurkene sorun olmuo... walla... yanda oturanın kucaına yap çaktımadan tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu otobüsle yolculuk yapın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oha bu otobüsmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Öyleymiş gugıla göre:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 benim evden güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Uyuyamadım ya 13 saat boyunca kafayı yedim bir ara tam yattım muavinde ortamcı zannediyor heralde kendini dürttü uyudunmu hihoho yaptı kafayı yedim bide herife beşiktaşa gidecem beni avrupa yakasında biyerde indirin diyorum madem beşiktaşa gidecen niye avrupa yakasında iniyosun itünün orda durak var bizim dedi.. ümmüğünü sıkacan böylelerin şimdi bişey derdimde banlanırım neyse.. yarım kitap bitirdim ama güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Metro turizm? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ulusoy bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ulusoy mu wtf! Huzuru kamil koçta buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eregorn2 said: uyu olm uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kamil koç rahat > ulusoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Kütahyaya geldim geleli bebek Anadolu seyahate mahkumum Gül suyu ve lokum, fesli muavin ve uşaktaki tesislerindeki dudak şeklindeki pisuvar kimse neden cesaret edemez oraya işemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar