Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusca Alfabe Karakter Problemi

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Bana Rusça karakterle gönderilmiş olan bir mail var.maili açıtıgımda êîãäà óõîäèøü falan tarzı garip şeyler çıkıyor.Bu maili nasıl duzgun goruntuleyebilirim..Sadece bilgisayarla ilgili değil de mail servisimin bir sorunu olmuş olabilir mi ?

Sonuçta Skype falan gibi yerden yazılan rusça fontları gorebiliyorum,maili neden goruntuleyemiyorum. ne yapmam gerekir sizce ? Bu gairp karakter seti tekrar rus alfabesine dökebilir miyim
Sosyal ağlarda paylaş

maili notepad e yapıştırıp kaydet.

sonra word'de aç. açınca sana diyecek ki abi bu ne ben bundan bişey anlamadım kiril alfabesi olabilir mi bu diyecek. evet lan aferin'i seçeceksin sen de.

eğer olmazsa içindeki latin alfabesi ile yazı varsa çıkar. ve yazı kısaysa bi kaç kere yapıştır uzun gözüksün.

winword(ms office işte) için bu
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:
maili notepad e yapıştırıp kaydet.

sonra word'de aç. açınca sana diyecek ki abi bu ne ben bundan bişey anlamadım kiril alfabesi olabilir mi bu diyecek. evet lan aferin'i seçeceksin sen de.

eğer olmazsa içindeki latin alfabesi ile yazı varsa çıkar. ve yazı kısaysa bi kaç kere yapıştır uzun gözüksün.

winword(ms office işte) için bu

Evet bu da işe yarar sanırım . Aynısını open office de denedim , sen dur ben bişi anlamadım ama bi yolunu bulur çevirirm dedi,çevirdi...Ms Office de yapıyordur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...