Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Merhaba arkadaşlar, Bana Rusça karakterle gönderilmiş olan bir mail var.maili açıtıgımda êîãäà óõîäèøü falan tarzı garip şeyler çıkıyor.Bu maili nasıl duzgun goruntuleyebilirim..Sadece bilgisayarla ilgili değil de mail servisimin bir sorunu olmuş olabilir mi ? Sonuçta Skype falan gibi yerden yazılan rusça fontları gorebiliyorum,maili neden goruntuleyemiyorum. ne yapmam gerekir sizce ? Bu gairp karakter seti tekrar rus alfabesine dökebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Rus alfabesini zaten görebiliyorsan muhtemelen yapılıdır ama, gene de XP(yada Vista) cd'sinden dil paketlerini yüklemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Open office halletti sanırım.Ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama =) God bless open office :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 maili notepad e yapıştırıp kaydet. sonra word'de aç. açınca sana diyecek ki abi bu ne ben bundan bişey anlamadım kiril alfabesi olabilir mi bu diyecek. evet lan aferin'i seçeceksin sen de. eğer olmazsa içindeki latin alfabesi ile yazı varsa çıkar. ve yazı kısaysa bi kaç kere yapıştır uzun gözüksün. winword(ms office işte) için bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Fortuna said: Rus alfabesini zaten görebiliyorsan muhtemelen yapılıdır ama, gene de XP(yada Vista) cd'sinden dil paketlerini yüklemeyi deneyebilirsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fastreloader said: maili notepad e yapıştırıp kaydet. sonra word'de aç. açınca sana diyecek ki abi bu ne ben bundan bişey anlamadım kiril alfabesi olabilir mi bu diyecek. evet lan aferin'i seçeceksin sen de. eğer olmazsa içindeki latin alfabesi ile yazı varsa çıkar. ve yazı kısaysa bi kaç kere yapıştır uzun gözüksün. winword(ms office işte) için bu Evet bu da işe yarar sanırım . Aynısını open office de denedim , sen dur ben bişi anlamadım ama bi yolunu bulur çevirirm dedi,çevirdi...Ms Office de yapıyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar