hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 geçenlerde eski level dergilerini karıştırıyordum.haberler kısmında Reservoir Dogs'un oyunu çıkıyor yazıyordu.bende çok sevindim.ben neden bu haberi daha önce görmemişim burda diye.çünkü küçücük bir kutucuğa yazmışlar.hemen yılını baktım derginin 2002.oyun çıktı mı?yani göreniniz,oynayanınız yada ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı?yoksa oyun iptal mi oldu? *!herhalde 2 yılda çıkmıştır oyun.inşallah bulurumda,alıp oynarım!*[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 up![signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bu ne hız. Daha sakin.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Sanki gördüm..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar