erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 harici hard diskimde bi kaç gündür bazı dosyalarda sıkıntı yaşıyordum kitlenme, mavi ekran vs. sonra tarattım diski bad sector buldu iki tane. biri 19840.mbda, biri de 24266. mblardaymış. şimdi benim merak ettiğim nokta 19-25 gb arasını ayrı bir partition yapabilir miyim ? ya da direk olarak kullanımdan kaldırabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 onaran programlar olması lazımdı bunu. denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hayır denemedim hiç. onun için de program tavsiyesi istesem ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hdd regenerator programı vardı. ona bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oper said: hdd regenerator programı vardı. ona bi bak. :alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar