BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dayım 2-3 gündür aynısorunu yaşıyormuş. Kullanıcı altındaki word de mouse çalışmıyormuş. office i sildirtip yüklettim ama düzelmedi sorun. başka bir kullanıcı adı altında açılınca word sorunsuz çalışmış. Fikri olan var mıdır? edit: birde word normal kapanmıyormuş. hata veriomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kullanıcı altındaki word nası oluyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya normal kullanıcı hesabundaki işte. mesela sende mr. hand ve x kişi var. mr.hand de çalışmıor x de çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o kullanıcıyı kaldırıp yenisini açsın o zaman. local settings - application data klasörlerindeki dosyalar babalara gelmiş büyük ihtimalle. ha, ama önce çalışan kullanıcıdan bu bahsettiğim dosyaları kopyalayıp kendi kullanıcısına atarak deneyebilir, işe yarama ihtimali var. iki yöntem de zor değil, ilki kesin çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 mesela bunlar gibi dosyaları word çalıştırabilen kullanıcıdan kopyalayıp kendi kullanıcısına yapıştırsın. bi de bu çözmezse, yeni kullanıcı açması kolay olur. yine documents and settingsdeki kendi kullanıcı klasöründen favorites, desktop, my documents ve start menu klasörlerini aynen taşırsa, hiç değiştirmemiş gibi olur. (yalnız application data ve local settings klasörlerinden uzak dursun bu durumda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 komik olan başka kullanıcı kaydı yok. all user dan filan heralde kopyalayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi başka kullanıcı yoksa başka kullanıcıda nası düzgün çalışıyomuş ki? kafam karıştı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mr_Hand said: abi başka kullanıcı yoksa başka kullanıcıda nası düzgün çalışıyomuş ki? kafam karıştı lan. o dumuru nasıl yaşadım anlatayım. dayım beni aradı ve "windows update yükledim restarttan sonra herşeyimin gittiğini fartkettim" dedi. meğersem farklı oturumda açılmış windows. nasıl bilmiorm ama olmuş. o ara denemiş işte sorun olmamış wordde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi kompüterden anlamayanların kompütere yumulması; beklenmeyen / öngörülemeyen olaylara sebep olabiliyor. zaman ve uzay bükülüp bükülüp bu bilgisayarı bozan kişinin yakını olan sizlere/bizlere girebiliyor.. "kompüter komut ver!" bekler... "cevap ver kompüter" monitöre tıklar tık tık tık "alo kompüter?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 BiTcH_oFBaT said: Mr_Hand said: abi başka kullanıcı yoksa başka kullanıcıda nası düzgün çalışıyomuş ki? kafam karıştı lan. o dumuru nasıl yaşadım anlatayım. dayım beni aradı ve "windows update yükledim restarttan sonra herşeyimin gittiğini fartkettim" dedi. meğersem farklı oturumda açılmış windows. nasıl bilmiorm ama olmuş. o ara denemiş işte sorun olmamış wordde. alala nası bişey o update sbs clienti olur gibi bişey mi olmuş, acaip. :) neyse, dediğim çözümler halen geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar