smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hem patlamış mısır yiyorum hem de diyet yiyo oluyorum hayallerim gerçek oldu not: tadı çok iğrençtir diye düşünüyodum valla tam patlamış mısır gibiymiş ve çok güzelmiş. hürmetler
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de ilk gördüğümde ne lan bu samanı yapıştırmışlar dedim. ama güzelmiş tadı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 onlar tahta değil miydi yahu? vakti zamanında bi arkadaşımızın evine gittik fakat kendisi çat orada çat burada olduğundan dolayı evde bi bok yok.. gecenin bi vakti, yiyecek alacak bi yer de yok ve açız, karıştırırken sağı solu paketli bu form nanelerinden bulduk. açtık ve direk tahta idi yani.. hatta böle sunta, mdf falan gibi farklı markaları var sanırım..
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Eskiden pazarlarda köşe bakkallarda böyle uyduruk mısır cipsleri olurdu çok ucuz ve saman gibi olurdu onları hatırladım bi an.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kendimi durduramayıp 3 paket yediğimi bilirim her pakette 6 tane ne hayvanım ya
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ivy said: HAYATIMDA YEDİĞİM EN MÜKEMMEL ŞEY! çabuk birisi şu kızcağıza yiyecek bişiler versin!! istanbulda olsa ben vericem ama istanbulda değil!!
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tam şişman kız maması bu hede. tadı sunta gibi ayrıca bence.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben hiç yiyemedim yerken bi arkadaşım görse ölene kadar dalga geçer=(
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 la burda da sunta yiyen ne çok adam varmış. grup kuralım sdf
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya yok işte diğer böyle yediğim herşey saman gibi ve ben asla yemem eti form morm annem ısrar etti illa tadına bak diye bakmicam saman gibidir bile dedim yani ama pogodi takdir ettim benim de yapabileceğim bişey o :) gerçi diyeti kalmamış tabi :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mdf kemirenler, sunta çiğneyenler derneği.. yok hacı.. tutmaz
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oper said: la burda da sunta yiyen ne çok adam varmış. grup kuralım sdf yok o benzetme, severek sunta yediğimizden değil.
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: ben hiç yiyemedim yerken bi arkadaşım görse ölene kadar dalga geçer=( gizli gizli ye! ya da böyle parçala ufak ufak patlamış mısır diye kandır insanları burtonesk said: tam şişman kız maması bu hede. tadı sunta gibi ayrıca bence. hakarete uğradığımı hissediyourm
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mısırlıysa bu tereyağsız gitmez tereyağlıysa yerim:D
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok okuldaki şişman tiyatrocu kızlar sürekli ellerinde bikbik yiyip duruyorlar ondan öyle dedim ben=) siz üstünüze alınmayın.
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne sunta gibi olan saman mı
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: mısırlıysa bu tereyağsız gitmez tereyağlıysa yerim:D hehe ben de üstüne tuz dökmeyi düşündüm çok tuzlu seviyorum patlamış mısırı ama kendimi tuttum ve dökmedim :) sen de sürersin üstüne :P ama onu yapıcağına patlamış mısır ye tabi
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 harbiden de tadı patlamış mısıra benziyo ben de arada yiyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 diyet yaparken yağı %40 azaltılmış diyet ürünü hamuduyla götürüp diyet yaptığını sanmak, spor yapmadan ilaç desteği kilo vereceğine inanmak, matematik veya kimya falan bilmiyor gibi "su içsem yarıyor yahu!!" saçmalıkları ile ömür tüketmek, 2seanslık vücudun su kaybı ile verdiği kilonun kalıcı olarak gittiğini düşünmek, doğru düzgün beslenmek varken sunta kemirmek... ne akıllıca şeyler...
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence gayet iyi ayrıca böle abanıp 3-4 paket yiyince gayet kilo falan aldırıyor rejim şeysi değil bence
Öne çıkan mesajlar