smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hem patlamış mısır yiyorum hem de diyet yiyo oluyorum hayallerim gerçek oldu not: tadı çok iğrençtir diye düşünüyodum valla tam patlamış mısır gibiymiş ve çok güzelmiş. hürmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de ilk gördüğümde ne lan bu samanı yapıştırmışlar dedim. ama güzelmiş tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 onlar tahta değil miydi yahu? vakti zamanında bi arkadaşımızın evine gittik fakat kendisi çat orada çat burada olduğundan dolayı evde bi bok yok.. gecenin bi vakti, yiyecek alacak bi yer de yok ve açız, karıştırırken sağı solu paketli bu form nanelerinden bulduk. açtık ve direk tahta idi yani.. hatta böle sunta, mdf falan gibi farklı markaları var sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet öyle :D ama güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 HAYATIMDA YEDİĞİM EN MÜKEMMEL ŞEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Eskiden pazarlarda köşe bakkallarda böyle uyduruk mısır cipsleri olurdu çok ucuz ve saman gibi olurdu onları hatırladım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kendimi durduramayıp 3 paket yediğimi bilirim her pakette 6 tane ne hayvanım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ivy said: HAYATIMDA YEDİĞİM EN MÜKEMMEL ŞEY! çabuk birisi şu kızcağıza yiyecek bişiler versin!! istanbulda olsa ben vericem ama istanbulda değil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tam şişman kız maması bu hede. tadı sunta gibi ayrıca bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben hiç yiyemedim yerken bi arkadaşım görse ölene kadar dalga geçer=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 la burda da sunta yiyen ne çok adam varmış. grup kuralım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya yok işte diğer böyle yediğim herşey saman gibi ve ben asla yemem eti form morm annem ısrar etti illa tadına bak diye bakmicam saman gibidir bile dedim yani ama pogodi takdir ettim benim de yapabileceğim bişey o :) gerçi diyeti kalmamış tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mdf kemirenler, sunta çiğneyenler derneği.. yok hacı.. tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sunta be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oper said: la burda da sunta yiyen ne çok adam varmış. grup kuralım sdf yok o benzetme, severek sunta yediğimizden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: ben hiç yiyemedim yerken bi arkadaşım görse ölene kadar dalga geçer=( gizli gizli ye! ya da böyle parçala ufak ufak patlamış mısır diye kandır insanları burtonesk said: tam şişman kız maması bu hede. tadı sunta gibi ayrıca bence. hakarete uğradığımı hissediyourm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kilolarla mutlu olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mısırlıysa bu tereyağsız gitmez tereyağlıysa yerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok okuldaki şişman tiyatrocu kızlar sürekli ellerinde bikbik yiyip duruyorlar ondan öyle dedim ben=) siz üstünüze alınmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne sunta gibi olan saman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: mısırlıysa bu tereyağsız gitmez tereyağlıysa yerim:D hehe ben de üstüne tuz dökmeyi düşündüm çok tuzlu seviyorum patlamış mısırı ama kendimi tuttum ve dökmedim :) sen de sürersin üstüne :P ama onu yapıcağına patlamış mısır ye tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 harbiden de tadı patlamış mısıra benziyo ben de arada yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 diyet yaparken yağı %40 azaltılmış diyet ürünü hamuduyla götürüp diyet yaptığını sanmak, spor yapmadan ilaç desteği kilo vereceğine inanmak, matematik veya kimya falan bilmiyor gibi "su içsem yarıyor yahu!!" saçmalıkları ile ömür tüketmek, 2seanslık vücudun su kaybı ile verdiği kilonun kalıcı olarak gittiğini düşünmek, doğru düzgün beslenmek varken sunta kemirmek... ne akıllıca şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence gayet iyi ayrıca böle abanıp 3-4 paket yiyince gayet kilo falan aldırıyor rejim şeysi değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar