Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

java sorunu

Zed

Öne çıkan mesajlar

şimdi java ile çalışan şahane bi webcam community var. iyi bari gireyim dedim, üye oldum. herşey düzgün çalışıyo, ama chat odalarına giremiyorum. aslında girebiliyorum, ama chat yapmak için gerekli pencere açılmıyo. yetkililerle konuştum, hani belki sadece paralı üyeler giriyodur falan diye, "yoo girebilmeniz lazım, uninstall/install" falan dediler. nedir diye bakmak için java console'u açtım, appleti yükledikten sonra ısrarla herşeye "no method handler" diyip duruyo. heralde bendeki java versiyonu falan hatalı dedim, kaldırdım. 1.4.1 1.4.2 1.5.0 denedim, hepsinde aynı şey oldu. uzun uzun aradım taradım microsoft'un vm'sini buldum onunla denedim, yine olmadı. ie'nin öküzlüğüdür belki dedim, mozilla firefox denedim yine aynı. hepsini kaldırıp hepsini tek tek ve ayrı ayrı denedim yine olmadı.

nedir? nasıl düzeltebilirim bu sorunu bi fikri olan var mı?[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.

[Bu mesaj Zed tarafından 29 Mart 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek sorun burası değil aslında. mesela icq'nun web based şeysini de hiç bi zaman çalıştıramıyorum. kahve fincanı izlemekten daral geldi.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de öyle düşündüm ama şöyle bi sorun var:

- ms vm yüklenince ısrarla kaldırılmak istemiyor.
- onu zorla kaldırınca her restartta hata veriyo bi sürü.
- bazen sun'ın javayı kaldırdığım halde "sende java var birader" diyo.

yani bana öyle bişey lazım ki, bilgisayardan java ile ilgili herşeyi şöyle kaldırıyım, hiç iz miz kalmasıni temiz olsun. sonra tekrar kurarım.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sol menüde, yukardaki tablardan ortadakini seçip, ordaki menüden bi oda seçip sağ click / join yapar mısın bi? yeni pencere açılması lazımmış, açılıyo mu?[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 29 Mart 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
yani bana öyle bişey lazım ki, bilgisayardan java ile ilgili herşeyi şöyle kaldırıyım, hiç iz miz kalmasıni temiz olsun. sonra tekrar kurarım.
[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...