Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 yaw elinde şu öss giriş için verilen kılavuz kitapcıklarından olan varsa bana bi 061416 'nın hangi liseye ait olduğuna bakabilirmisiniz.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ankara Söğütözü Anadolu lisesi[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 saolasın[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yaw bide 340023 'e bakabilirmisiniz.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bahçelievler Lisesi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar