Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hakkatten ha şşşş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yol üzerindeyse "bi içeyim şöyle" mantıklı da tutup bara gitmem şahsen .gerçi içkiyi de bıraktım ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bir ucunda bir alık öbür ucunda da bazen bir balık bulunan nesneye olta denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 efkar dağıtılacaksa tek başına içilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genelde tek başıma barda içtiğim zamanlar gelebilecek bütün arkadaşları aramış oluyorum kimse gelmeyince tek başıma oturup içiyorum. O yüzden baya baya sıkıcı yani. Niye kimse gelmedi lan? Acaba beni satıp birlikte mi takılıyorlar diye düşünmeye başlıyor insan 2-3 biradan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar