Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Selamlar.. wow'a dönüp wotlk ya kadar bi gnome mage kasıp öyle devam etmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz alliance için güzel bi server var mı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 online oyun oynadıgını anlamak istiyorsan burning legion ama sıra beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 makteridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 magtheridon kadar ally oynanacak bi kötü yer daha yok ki be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aslında gerçekten burning legion kulağa hoş geldi. en son bc öncesi oynamıştım güzeldi ortam. hala öyledir heralde. sordum soruşturdum 10-15dk sıra oluyomuş o da pek sorun olmaz heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben Alfheim de o ışığı gördüm ally ı kurtarıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Alfheim said: aslında gerçekten burning legion kulağa hoş geldi. en son bc öncesi oynamıştım güzeldi ortam. hala öyledir heralde. sordum soruşturdum 10-15dk sıra oluyomuş o da pek sorun olmaz heralde ya 15-20dk dan fazla bekledigin anlarda olur söylemedi deme ama ben olsaydım burning te acardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Deptlypo said: Alfheim said: aslında gerçekten burning legion kulağa hoş geldi. en son bc öncesi oynamıştım güzeldi ortam. hala öyledir heralde. sordum soruşturdum 10-15dk sıra oluyomuş o da pek sorun olmaz heralde ya 15-20dk dan fazla bekledigin anlarda olur söylemedi deme ama ben olsaydım burning te acardım ki benim mmorpg anlayışıma burning bile ters düşüyo oyuncu sayısı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Alfheim said: aslında gerçekten burning legion kulağa hoş geldi. en son bc öncesi oynamıştım güzeldi ortam. hala öyledir heralde. sordum soruşturdum 10-15dk sıra oluyomuş o da pek sorun olmaz heralde ya bl yi tavsiye etmem uzun sıralar 500 kişi sıra bekledim arkı arena takıma alıcam baska arkadasda liderlik cıkıtm kendi charımdan onun chara girmek icin 300 kişi bekledim arkadası aldım takıma liderliği verdim cıktım kendi charıma gectim 15-20 dk o surdu sadece arena takımına almak icin yaptıgım işlem bana 30-35 dk ya maloldu. Yani tavsiye etmem mmm simdi okudum ally acıcakmıssın gel horde daha fazla imiş bl de sayıyı eşitliyelim.Aksam sıra beklerim benim icin sorun degil diyorsan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 BL diyince kaçıcan arkadas horde u bilmemde ally çok kötü bildiin kro kaynıyo "aga aga guildte kız var" asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 pvp yapıcaksan cyclone battlegroup herhangi 1 realm derim hem pvp'si saglam olmakla bırlıkte zilyon tane nerften once bile en çok illidan kesen guild o battlegroupta vardı. nerde cok turk ordan kaçıcaksın abi..hele karazhan felen aman diyim sakın yaklaşma .. geçen karazhandan 1 arkadaşla konuşuorm dedim eski guilde benim ashes of al'ar düştü roll'le verildi. arkadaş: Oha harbiden salaklarmış ben onu çalardım kesin , sonra isterlerse guild ten atsınlar dedi :D gerisini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bl tavsiye edilmez su ssat itibari ile 510 kişi sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hozceri said: bl tavsiye edilmez su ssat itibari ile 510 kişi sıra ben böyle sacmalık görmedim kafaları hi. calışmıo bunların nasıl böyle bi oyun yapabilmişler aklım almıo... artırsınlar server capsleri millet dolu dolu serverlarda oynasın ne bu sacmalık bi mantıgını ögrensem rahatlıycam ama ögrenemedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 grim batolda 1200 görmüşlüğüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 magtheridon a da gelmeyin pls, çok sıra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bu arada arkadaslar Nightfall Bg sinde oynuayanlar var mı ? nasıldır ally horde oranları bg lerinde. AV sırası örnegin yada arena cok bekler mi? belki burning steppes e serverına gecmeyi düsünüyorumda saolun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Burning steps Horde için süperdir, yani nightfall battlegroup u, horde kazanır sürekli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hmm güzel denese :) abbas yolcu o zaman burning steppes e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bu arada pekı bg arena sırası cok bekler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bizde 5-6 arkadaş yeniden karakter kasmaya karar verdik, normal server münkünse ve çok sıra beklemiceğimiz bi server arıyoruz ve pvp de horde biraz baskın olursa iyi olur. Varmı bi öneri ? PvE side tabi biraz progres yapan guildler olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar