nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ortamı seviyosun kendinden uzaklasmayı kendini aramamayı mest oluyosun bos insanlarlayken kendi boslugunu unutuyosun onların yanındayken normal olmanla avunuyosun gez dolas biri gitsin digeri gelsin duygusal gibi gorun ve herkese oyle oldugundan soz et herkese herkesin senin icin ozel oldugunu soyle melegi oynarken hep seytan ol ellet kendini herkese koklat oynat sacınla kansersin kalplerdeki tümör ruhdaki kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 senin bütün biçiminde yazmana hastayım nut :D msn falan ver bana nut özel tebrik edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Lexius said: senin bütün biçiminde yazmana hastayım nut :D msn falan ver bana nut özel tebrik edicem eheheheh sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben seytandım bi ara burdakinden. sıkıldım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kimisi seytan oluyo bazıları melek bazıları ne oldugunu karıstırıyo kendi de bilmiyo kimisi de cin olmadan adam carpmaya calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar