dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 n-c hepsini yede yarın dombili, duba gibi kız ol ne kadar itici düşünsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 N-c said: bilmiyorum ne mtfaı olduunu internetten buldum deniim dedim ayrıca evet adamı cinsiyet anlamıyla vurguladıysak 19 F diim :D Başka türlü olsa zaten direk tibetteki dağlara vururdum kendimi korktum bi an ne pis bi adammış böyle yemek mi yapılır diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 2 güne bir sabah akşam menemen yapıyoruz biz de evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 firin olsa bende yapicam ama yok işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lan daha dün bi kutu ( kutu mu neyse o şey işte 30 lu paket) yumurta aldık. dün ellemedik. bugün 10 tane mi ne kalmış yumurtadan. imdak!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 eline sağlık içinde kaşar olmasa benim de canım çekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Şimdi çukulatalı puding yapıyor kardeşim. Az sonra hepsini yiycez ikimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 becerdinmi yapmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 güzel bişeye benziyor afiyet olsun tadanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 OMFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 süper oldu valla ikisi de makarnyı gece yerim o pattisli şeyi de sabah kaavatıda yedim çayla hmmmhh*tadı güzel olmuş efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Raincloud said: Abi fırında makarna ve böyle bişeyi aynı anda yapabilen adam ne demek :S yok be yapanlar var. tanıyorum. :D aynı anda bi tencere şehriyeli, bi tencere de şehriyesiz pilav yaptığımı bilirim. bi de çorba ısıtıyodum evet. :P yannız N-c o fırınladığın hedenin adı neyse yapılışı basit ve aynı zamanda lezzetli görünüyo. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 N-c bi biskrem versem bana onları verırmısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 mr hand: aynen ööle hatta tarif edim yapmak isteyenler denesinler normalde içine yeşillik de konuluyo ama ben koymadım 1. çay bardaa süt 1 çay bardaa sıvı yağ 1 yumurta alabildiği kadar un az da tuz ööle sert bi kıvam olcak yani sert derken elinize yapışmicak kadar olcak hamur yapıosunuz ondan sonra da iç malzemesi var işte kafanıza göre 2-3 tane haşlanmış patates ya da nası sevcekseniz rendeliyosunuz sonra yine damak tadınıza göre (1-1.5 bardak) kaşar rendesi katıyosunuz ne bilim taze soğandır maydonozdur bilumum yeşillik koyabilirsiniz pulbiber karabiber tuz vs baharatlar kafaya göre sonra hamuru açıyosunuz içine patatesli harcı koyup güzelce yayıp sonra da hamuru sararak rulo yapıyosunuz. 1 cm fln laınlığında kesip tepsiye(yağlanmış) diziyosunuz üstünü hafif hafif yağlayıp yallah fırına(200 derecede önceden ısıtılmış) 30 dk snra sonra ta-daaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Aç patileri daha fazla acıktırmayın arkadaşım!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Abi öyle bi hale geldi ki garbıç direk açar açmaz patiyi akşam ne yesem diye garbıça bakıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 deniz yapıyon insan bizide çağırır. alalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kerimciğim gerekli sebeplerim var çaaramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bütün hevesim kaçtı şimdi ben de akşam pilav(yani yemek) yaptım diye sevinmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bende çokzel pilav yapıyorum cidden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 annem hep derki bi insan pilavı güzel yapabiliyorsa diğer her yemeği yaparmış. o yüzden dert etme bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o yalan :P sıkıyorsa dolma sarsın afedersin her pilav yapan ben yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dolmanın içinede pilav konmuyomu yav. pilanı yaprakla sar dolma olsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 asddsaasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hakkaten de ööle ama yaparsın şesu bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar