Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 "Show me the way to the next whiskey bar Oh, don't ask why... Show me the way to the next little girl Oh, don't ask why..." Gibi sözleri olan bi parçaları vardı The Doors'un. Adını bilen var mı??[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 whiskey bar-alabama song-.[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark [Bu mesaj birinci_ben tarafından 02 August 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 doors bir parçayla eş tutulamaz :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 WHiskey Bar olmasi lazim az once dinledim :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bunların albümünü nası bulurum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 kadikoye gidersin akmarın sırasındaki cd satan elemanlara doorsun mp3leri warmi dersin warsa ucretini werip alıp ewine mutlu mesut bi sekilde donup dinlemee baslarsın...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Volfied, 02 Ağustos 2003 15:23 tarihinde demiş ki: WHiskey Bar olmasi lazim az once dinledim :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Bazı albumlerde Whiskey BAr yazarlar sen takma gerçeği Alabama song[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar