St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya 1-2 ay önce bi anime indirdiydim(full metal alchemist)ilk 9 bölümü extract etmişim şimdi onu açacam.indirdiğim siteyi biliyom şifreye baktım ordan ama olmuyo şifre yanlış diyo neden olabilir?bi de bunun bi çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 şifre yanlıştır? bir parça bozuk inmiştir? yorum yok mu sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yok herkes linkler sağlam,emeğine sağlık,+rep falan demiş:D diğer bölümlerde böle oluyo saçma bişi ama acaba belli bi süre içinde açman mı lazım ki dosyaları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 öyle bişi yok şifreyi yanlış kopyalıyorsun o zaman, elinle yazmayı dene, sonra ilk harften son harfe tek tek kopyalamayı dene, başında sonunda boşluk alıyor olabilir kopyalarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ellede yazdım ya olmuyo acaba indirdiğimi sandığım siteden indirmedim mi yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 linkin sayılı kısmını google da arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tamam tamam aynı sitede başka birinin linklerinden yüklemişim problem çözülmüştür sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar