MadEaGlE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Arkadaşlar son zamanlarda bs player da divx izlerken bazı yerlerde altyazı kayboluyor ve yeniden açmazsam düzelmiyor. ayrıca yeniden açsam bile o kaybolan zamana gelince tekrar kayboluyor boylece bi kaç saniye atlamak zorunda kalıyorum bunun nedeni veya çözümü hakkında bi bilgisi olan var mı daha 1 hafta once install ettim bs playerı neden boyle bilmiyorum. hadi ingilizce olsa neyse de japonca anime izlioz yazıktır günahtır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gomplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ben vlc player kullanıyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gom güzelde hd filmlerde çok kasıyor mpc daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hadi ya bende benim makina yetmiyo sanıyorum ondan kasıyor diyorum. of. vlcde falan açayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar