Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Arcade arıyorum fwlı. Fiyatı aşağı yukarı ne civardadır ? bu arada pal ve ntsc fark ediyor mu xbox larda ? yoksa hepsi kırılabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 En son çıkan Xbox 360'lar kırılamıyor. Sanırım nisan 2008 ve sonrası olan modeller bunlar. Tam olarak tarihini bilmiyorum. Ama Lite-On DVDDrive kullanıyorlar ve FW'ini kırabilen yok henüz. Ankara'da nereden X360 alınır bilmiyorum. Ama bir araştırır sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pal alirsan pal oyun oynarsin, ntsc alirsan ntsc oynarsin. fw oldugu icin cip gibi region kiramiyo ona dikkat et. ayrica songokununda belirttigi gibi lite-on dvd rom'lar fw lenemedigi icin korsan calistirmiyo su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ankara'da buldum ben birisini. Özel mesaj attım sana. Bir konuş istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Irmaktoysland vardı. Çok uygun fiyata ve kaliteli. Ben İstanbul'dayım ordan aldım kargoyla yolladılar. Mis gibi çalışıyor valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ben gittigidiyordan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 calistiriyor aslinda. samsung surucu ile degistiriyosun, eski lite on daki firmware i dump edip, crackleyip samsunga yaziyosun, lite on u da bi kenarda tutuyosun. garanti falan konusu oldugunda lite on u geri takiyosun garantiye yolluyosun, garantiside gitmiyor. yeni versiyon xbox alirsan red ring of death sorunuda cekmezsin, ic aksami yeni versiyonlarda degistirildi, isinma sorunu yok eskisi gibi.. ama extra bi dvd surucusune mal oluyor. 40-50 milyon ekstra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Japon Oyuncak dan alabilirsin de 2007 de sormuştum ben hala aynı şey duruyordur ordaki :D alma bence ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar