Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bugun oyun açılmadı repair yap dedi. Yaptım yine acilmadi Compact repair yapıyım dedim bu sefer. Yaptım yaparken error verdi sonlarına doğru. Sonra oyuna tıkladım 600 küsür mb birşey çekmeye başladı. Patch fln mı geldi yoksa bu error yüzünden mi böyle birşey oldu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Allah Allah... bende bi bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yeni patch yok dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ozm funcom'a bir küfür.... Ben bu gibi şeylerle ugraşmak zorundamiyim. Yok repair miş bilmem neymiş tamam yapiyorsun oda error veriyor aptal saptal şeyler çektiriyo baştan. Ben başka hiç bir oyunda görmedim oyununun bu şekilde bozulmasını.. Bıktım repair yapmaktan oyun takılıyor kapatıyorsun tekrar acmaya calisiyosun error veriyor repair yapiyosun oda olmuyor bıktım gerçekten Şimdi hallederim başka bir sorun çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evet yokmuş bide.. o saçmalık benimde canımı sıkıyor. bazen dl yapmıyorum direk restart atıyorum geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ahahahaha valla ben birşey yapmiyorum zorla bıraktırıyorlar... Yeter artık baydım günde 3 saat oynuyordum ortalama onda da böyle aptal saptal şeylerle mi ugraşcam. Bu 3.kez oyunu tekrar yükleyişimdi zaten. Daha öncede 2 kere bug yüzünden silmek zorunda kaldım. An itibariyle iptal ettirdim ödemeleri artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oo 9 gb da çekilmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 photoshop ? :P abi bi restart fln açıp kapama olayını dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ya bu patcherı atlayıp direkt oyuna sokan bi mod vardı onu kur dene bi... Oluyo böyle,hiçbi zaman repair demicen şakası yok patcherın, çıranı yakıverir aha bak 9gb yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Repair demeyi bende istemiyorum ama cok crash oldumu oyunda bi yerden sonra git repair yap öyle girebilirsin diyor oyuna. Oynuyacak olsaydım tekrar baştan silip,yüklerdim oyunu . 9gb'in cekilecek bir yanı yok. Ayrıca adım gibi eminim bunu çeksem yine çalışmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar