FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 arkadaşa sata hdd aldık, kablo falan hiçbişi çıkmadı içinden. ve neyi nereye bağlayacağımızı da pek bilmiyoruz. şimdi ben evde 2 tane kablo buldum taktık falan. biostan görebiliyoruz hard diski ama bilgisayar açıldıktan sonra görmüyo. bi de alırken adaptör falan demişti satan eleman, adaptöre benzer hiçbişey takılı değil şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kırmızı kabloyu direk anakarta bağladık, diğerini de power supplydan gelen kablolara bağladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 verirken kablo neyin vermediler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kablolar doğru gözüküyor, işletim sistemini söylersen daha yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 windows xp sp3 edik: aygıt yöneticisinde falan görebiliyorum şuan cihazı. ama bilgisayarımı açınca tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bi format çekin,formatlamadıysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi nası olcak o? arkadaşın bilgisayarına taktık bios menüsüne bile giremedik klavyede sorun var galiba. yarın bu bilgisyara takıp primary device yapıp windows kurmayı deniycem burda. başka da bişey gelmiyo aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 control panel > Administrative tools > Computer management a gir sol tarafta storage war, en alttaki disc management a gir. unpartitioned bolumu ac, ona bi ntfs partition yarat. kullanmaya ba$la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bende yeni sata harddsik aldım ve tanıtmam baya zor oldu oncelıkle ıhtıyacın olan sey bitane disket . onunla knedıne bi başlangıç disketi yapman lazım yanianakartının driverinnin ıcındeki sata dosyalarını bu diskete kopyalaman lazım . tabi bu işlemi format attıgını dusunerek soyluyorum . yada eski harddiskini cıakrdıgını. baska yolla tanımıyor harddıskı ozellıkle benımkı gıbı eskı bi anakarta sahıpsen tabi bazı anakartlar da cıkıyor bu disket bende yokdu kendim yaptım. neyse format ekranında f6 ya basarak bu sata menusunu getırmen ve ordan disketi takarak hardıskı tanıtman lazım sanırsam bu yolla tanırıtırsınız harddıskı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Esh said: control panel > Administrative tools > Computer management a gir sol tarafta storage war, en alttaki disc management a gir. unpartitioned bolumu ac, ona bi ntfs partition yarat. kullanmaya ba$la.. xp cdsiyle at o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 power supplyın kaldırıyo herhalde dimi? bunu da bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar