bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aha su joystick i hatırlıom ben:p bu kara kutudan vardı bizdede. tek kol tek tuş :D ilk atarim böleydi bnmde :P en fazla oynadıım oyun idi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bir jeton alıp şu peluş hayvan çekme aletiyle tuttuklarımı atarici abiye 10 jetona takas ettikten sonra arkadaşlarla 4 oturaklı kovboy oyununun başına oturup oyunu bitirirdik hehuehe. sonra kapattılar o hayvanlı aleti ehuhe hala iyiyimdir her seferinde tutarım bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bosphorus said: aha su joystick i hatırlıom ben:p bu kara kutudan vardı bizdede. tek kol tek tuş :D ilk atarim böleydi bnmde :P en fazla oynadıım oyun idi:p bende aynı var...antika olarak duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bende de vardı aynısı ama annem attı galiba :( sonra amiga geçmişti elime bi yerden, sonra 1gb harddiski olan bir bilgisayar falan. öff ne günlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Pacman mı neydi o oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 http://images.techtree.com/ttimages/story/81601_contra.jpg http://www.nesfanz.com/nesstuff/pirates/screens/IceClimber1.gif http://games.mattsarrel.com/images/namcoe3/Galaga_LargeScreenshot_900x900.jpg Tank vardi bi de onu bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Krusty said: BU EFSANEDIR LAN AHAHAHAH unutmusum abi tamamen tuylerim diken diken oldu, snowbros ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tankı koymuş olmam lazım yukarlara =) Islander güzeldi =) Çakmaktaşları biliyosunuz zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 raincloud repleri basiyorum islander i da unutmusum tamamen, o da efsaneler efsanesi bi oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oha bu oyun harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 islander anaam : / oyyş sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Raincloud said: So what? =) hah oh be :D yil ne yaziyodu yaninda tank 1945 falan diye arattim da 1990 miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ISLANDER!1!1 lan 5dk öncesine kadar iskenderli bişey sanıyodum ben bu oyunu. arkadaşlarıma da anlatamıyodum. öff çok feci malmışım, götümle okuyomuşum küçükken demek ki. lann mutlu oldum ama birden aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Aboo Islander'ı nasıl unuttuk lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tank 1945 evet =) Punisher- Baya oynardım coin up olayları warken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Penthesilea said: Raincloud said: So what? =) hah oh be :D yil ne yaziyodu yaninda tank 1945 falan diye arattim da 1990 miydi? salak ilke link verdim flashına gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 battle city oyunun asıl adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 islander de çekiç-balta fırlatmak, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Battle city de nebileyim ben 2 sini de gördüm sanki hem tank 1945 bi de battle city war ufak tefek farkları wardı hatta. Duck hunt zaten.. =) Donkey kong heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ıkı tane peri kızı oynadıgımız bır oyun vardı snow tarzında neydı o onu bulun bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Trumblepop! Popeye.. Bomberman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ehehehe buldum lan rodland ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 balonlu bi oyun vardı ya. çocuktun böyle yukarı kanca atıyodun balon patlayıp küçük balonlara bölünüyodu falan. süperdi o neydi adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pang dı balonlu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 offff ilk baştaki goal 3'ü gördüm O top kaparkenki dirsek,muz şutu,balık şutu,süper kafa... OFFFF... Bi tsubasa bi goal 3 gibisi yok,ama tsubasa daha ciddi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar