trojans Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 koşa koşa geliom. level 41 herom var bi tane. 6 senedir oynuom. bi kaç aydır girmemiştim. geçenlerde bi bakim hero silinmiş mi die. baktım duruyo hala gireyim dedim. isteyen arkadaşlara storage imde olanlardan bişiler gönderebilirim :)
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 storage daki fazlalıklar itinayla eritilir. Gerçi benim 3 charda daha lvl 15 civarı, oyuzden cok abartı seyleri kullanamıyorum bile ama gene de silah sıkıntım çok ;) char: w3nd1g0[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Beyler bence hiç item yardimi almayin bir ara khala da bana yollamisti attim onlari. Mesela ben her gün questlerim boşa gidiyor bazen 3 defa ölüyorum. Ama bu oynama süremi uzatıyor bence. her gün zevkli 10 dakika geçiriyorken neden bu süreyi kısaltayım ki.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bushido token horaceul[signature][hline]nobody said it would be easy...
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 horace sana yollayacam o tokenleri de bu ninjalar hep kaçıyor benden vallaha ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 karpuz skiim ben böyle klanı bana bushido token yollamıcaksan!!! lan 23. level adamım be! hangi clana gitsem buyur mandrakelerin buyur 4 tane ability al bu da bushido tokenin diye karşılıyolar...[signature][hline]nobody said it would be easy...
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 benim 3 charda lvl 17 oldular[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 abi horace onlar paticiğin clani değil ama... istersen git lafım yok da ne biliyim çok önemli değil yani yollarım bushido[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hah şöyleee :)[signature][hline]nobody said it would be easy...
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben de az sushi alacam da bulamadım daha china town ı üç char da lvl 17 cşvarı ve cpt. knight durumdalar ama hala mountain da sopa yiyorum[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 guts guts guts... mine da takıl bi süre derim. benim guts artmıyo artık ya naapsam?..[signature][hline]nobody said it would be easy...
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 80 civarı walla yetmiyo berzerk yiyoz ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 warrens akabinde treasury bi süre orda yaşa[signature][hline]nobody said it would be easy...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 seneler (ehe) sonra yeniden başladım oynadım , lvl 3 oldum mutluyum :D level 6 olayım başvururum[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 140 gutslı adamımı troll kesiyor sonra 100 gutslıyla gidip aynı güçteki adam kesiyorum çok oynak bi oyun bu be[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 farklı faktör ler önemli oyunda sadece guts değil[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yok biliyorum da o anda öneemli olan aslen charmdı ama charmım yüksek olmasına rağmen ezildim sinir olan o!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 biri beni zengin yapabilir mi rica etsem karakter adı "iskeletor"[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
trojans Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şu bushido token isteyen arkadaşlar. benim hero nun adı umit. ona bi not gönderin oyunda. gönderim ben de token ları size. item a ihtiyaç duyanlarda belirtirse, elimdekilerden rastgele yollarım..
CyCloner Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 beyler benim de 6 tane lvl 17 charım emrinizdedir hepisi baron a yakın ustunde olan da war :) XXXxxxXXX adlı chara bir iki item yollarsanız sevinirim ama abartmayın az :) cok sevinirim
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arkadaşlar bugün clan a giriceğim , permit im param falan hazır, karakter adım iskeletor rica etsem biri bana bi sürü birşeyler yollayabilir mi ? level 11 im.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sir gallantor kim karpuz mu , başvurdum efenim , kabul ediniz mümkünse :D[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Sir Gallantor benim de şu anda javası olan bilgisayarıma format atıyorum içerde (daha 3% yeni başladım) Virüs girdi de... Akşama java yükleyeyip seni clana alabilir miyim bilmiyorum işim başımdan aşkın. Emin ol başarmak için elimden geleni yapcam ama 1 gün gecikme olursa dövme beni olur mu? :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 lan aldım pushito tokeni de niçün kullanamıyom hala??[signature][hline]nobody said it would be easy...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bugün olamazsa ziyanı yok oynadım questlerim bitti zaten saol[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
Öne çıkan mesajlar