Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] Paticik Offical Clanı Kuruldu Version 1.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koşa koşa geliom.
level 41 herom var bi tane.
6 senedir oynuom. bi kaç aydır girmemiştim. geçenlerde bi bakim hero silinmiş mi die. baktım duruyo hala gireyim dedim.
isteyen arkadaşlara storage imde olanlardan bişiler gönderebilirim :)
Mesaj tarihi:
Beyler bence hiç item yardimi almayin bir ara khala da bana yollamisti attim onlari. Mesela ben her gün questlerim boşa gidiyor bazen 3 defa ölüyorum. Ama bu oynama süremi uzatıyor bence. her gün zevkli 10 dakika geçiriyorken neden bu süreyi kısaltayım ki.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
karpuz skiim ben böyle klanı bana bushido token yollamıcaksan!!!

lan 23. level adamım be! hangi clana gitsem buyur mandrakelerin buyur 4 tane ability al bu da bushido tokenin diye karşılıyolar...[signature][hline]nobody said it would be easy...
Mesaj tarihi:
abi horace onlar paticiğin clani değil ama... istersen git lafım yok da ne biliyim çok önemli değil yani yollarım bushido[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
140 gutslı adamımı troll kesiyor sonra 100 gutslıyla gidip aynı güçteki adam kesiyorum çok oynak bi oyun bu be[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
yok biliyorum da o anda öneemli olan aslen charmdı ama charmım yüksek olmasına rağmen ezildim sinir olan o!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
şu bushido token isteyen arkadaşlar. benim hero nun adı umit. ona bi not gönderin oyunda. gönderim ben de token ları size. item a ihtiyaç duyanlarda belirtirse, elimdekilerden rastgele yollarım..
Mesaj tarihi:
beyler benim de 6 tane lvl 17 charım emrinizdedir hepisi baron a yakın ustunde olan da war :) XXXxxxXXX adlı chara bir iki item yollarsanız sevinirim ama abartmayın az :) cok sevinirim
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bugün clan a giriceğim , permit im param falan hazır, karakter adım iskeletor rica etsem biri bana bi sürü birşeyler yollayabilir mi ?
level 11 im.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
Mesaj tarihi:
Sir Gallantor benim de şu anda javası olan bilgisayarıma format atıyorum içerde (daha 3% yeni başladım) Virüs girdi de... Akşama java yükleyeyip seni clana alabilir miyim bilmiyorum işim başımdan aşkın. Emin ol başarmak için elimden geleni yapcam ama 1 gün gecikme olursa dövme beni olur mu? :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
  • Yeni Oluştur...