trojans Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 koşa koşa geliom. level 41 herom var bi tane. 6 senedir oynuom. bi kaç aydır girmemiştim. geçenlerde bi bakim hero silinmiş mi die. baktım duruyo hala gireyim dedim. isteyen arkadaşlara storage imde olanlardan bişiler gönderebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 storage daki fazlalıklar itinayla eritilir. Gerçi benim 3 charda daha lvl 15 civarı, oyuzden cok abartı seyleri kullanamıyorum bile ama gene de silah sıkıntım çok ;) char: w3nd1g0[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Beyler bence hiç item yardimi almayin bir ara khala da bana yollamisti attim onlari. Mesela ben her gün questlerim boşa gidiyor bazen 3 defa ölüyorum. Ama bu oynama süremi uzatıyor bence. her gün zevkli 10 dakika geçiriyorken neden bu süreyi kısaltayım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bushido token horaceul[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 horace sana yollayacam o tokenleri de bu ninjalar hep kaçıyor benden vallaha ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 karpuz skiim ben böyle klanı bana bushido token yollamıcaksan!!! lan 23. level adamım be! hangi clana gitsem buyur mandrakelerin buyur 4 tane ability al bu da bushido tokenin diye karşılıyolar...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 benim 3 charda lvl 17 oldular[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 abi horace onlar paticiğin clani değil ama... istersen git lafım yok da ne biliyim çok önemli değil yani yollarım bushido[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hah şöyleee :)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben de az sushi alacam da bulamadım daha china town ı üç char da lvl 17 cşvarı ve cpt. knight durumdalar ama hala mountain da sopa yiyorum[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 guts guts guts... mine da takıl bi süre derim. benim guts artmıyo artık ya naapsam?..[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 80 civarı walla yetmiyo berzerk yiyoz ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 warrens akabinde treasury bi süre orda yaşa[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 seneler (ehe) sonra yeniden başladım oynadım , lvl 3 oldum mutluyum :D level 6 olayım başvururum[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 140 gutslı adamımı troll kesiyor sonra 100 gutslıyla gidip aynı güçteki adam kesiyorum çok oynak bi oyun bu be[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 farklı faktör ler önemli oyunda sadece guts değil[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yok biliyorum da o anda öneemli olan aslen charmdı ama charmım yüksek olmasına rağmen ezildim sinir olan o!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 biri beni zengin yapabilir mi rica etsem karakter adı "iskeletor"[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trojans Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şu bushido token isteyen arkadaşlar. benim hero nun adı umit. ona bi not gönderin oyunda. gönderim ben de token ları size. item a ihtiyaç duyanlarda belirtirse, elimdekilerden rastgele yollarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyCloner Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 beyler benim de 6 tane lvl 17 charım emrinizdedir hepisi baron a yakın ustunde olan da war :) XXXxxxXXX adlı chara bir iki item yollarsanız sevinirim ama abartmayın az :) cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arkadaşlar bugün clan a giriceğim , permit im param falan hazır, karakter adım iskeletor rica etsem biri bana bi sürü birşeyler yollayabilir mi ? level 11 im.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sir gallantor kim karpuz mu , başvurdum efenim , kabul ediniz mümkünse :D[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Sir Gallantor benim de şu anda javası olan bilgisayarıma format atıyorum içerde (daha 3% yeni başladım) Virüs girdi de... Akşama java yükleyeyip seni clana alabilir miyim bilmiyorum işim başımdan aşkın. Emin ol başarmak için elimden geleni yapcam ama 1 gün gecikme olursa dövme beni olur mu? :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 lan aldım pushito tokeni de niçün kullanamıyom hala??[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bugün olamazsa ziyanı yok oynadım questlerim bitti zaten saol[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar