Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rebel Factionu ve ayrintilari hakkinda biraz bilgi verirmisiniz?

Vampire

Öne çıkan mesajlar

1.5 ayi doldurdum Master Doctor, master medic, master TKA da yaptim su ana kadar TKA delisi oldugum icin birakmiycagim tek class TKA herhalde cünkü bi kez holocron icin surrender ettim ve sonra yeniden masterladim ve su an pistoleer kasiyorum dodge bonuslari icin, cok fazla pvp tecrübem yok acikcasi su ana kadar yaklasik 10 kez pvp ye girdim ve 5 inde yaydilar 5inde de ben yaydim, eqipmanlarim en iyisinden degil ama en azindan güzel bi vk ve 2 tane full set %80 kinetic comp armorum var ve 1 haftaya kadarda rancor hide + NS segmentli layered kinetic armorum gelicek (AS arkadas var gerekli malzemeleri topluyoruz su an, elinde bitane vardi 4-5 layerin resistanceleri en asa %70-80 olan bir armor görünce g.tüm düstü nede olsa ilk defa gördüm öyle bir armor)

Herneyse asil sorun ben rebelim (covert) ve detect edilmedikce pvp ye girmiyorum, zaten 10 pvp maceramdan 8 i detect edildigim icin oldu.Benim asil sormak istedigim websitelerda okudugum rebel commando, rebel infiltrator vs gibi rebel npc lerin nasil alinabildigi...

Bu npc leri alabilmek icin belli bi ranki asmis olmakmi gerekiyor? Yoksa rank önemli degilde belli bi FP ni asincami bunlari alabiliyoruz, yada covert iken bunlari alma sansimiz yokmu? Cogu sitede bunlarin statlarini vermis ama bitanesinde bile alabilmek icin ne gerektigi yazmiyor...

Ek olarak rebel npc lerin imperial npc lere karsi gücü ne? Bi AT-ST kadar güclü degillerdir sanirim? Kisaca bu npcler nasil alinir ne derce güclüdür ne gibi avantajlari vardir buna dair bilgi verirseniz sevinirim.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

recruiterdan alabilirsin
overt olman lazım covert olarak gidersen o menu çıkmaz karşına

rank lazım degil(eger fplerin o npcyi almaya yetiyosa) ama belli bi fpden sonrada cap geliyo
capi aşman içinde rütbe atlaman lazım :)

hiç bi faction trooper at-stye yakın güçte degildi (degişmemiştir sanırım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...