Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Arkadaşlar aranizdan malmsteen konserine katilacaklar var mi? organize olalim. Beraber takilalim. Ufak bir toplanti gibi de olur hem.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 ben davetli gidiom[hline]this is my hatred mind and myself
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Dela gidio büyüyünce malsteen olacakmış :P bilerek yanlış yazılmıştır[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 hmm. buluşsak ta gitsek. Hoş olmaz mı?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Demise Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 bööğğ! Gidenlere iyi eğlenceler..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 du delayla bi dalga geciim ilk fırsatta.. ilahi dela işte..[hline]this is my hatred mind and myself
Sun_Sword Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bende davetliyimde gidermiyim bilmem :)
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ehe biz delayla radyodajn kazandık[hline]this is my hatred mind and myself
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 dela radyodan araba ev falan kazanır yakında..[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests.
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 beni de bulaştırdı walal o işe ben de her bi poku kazanıom[hline]this is my hatred mind and myself
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Arkadaşlar davetli olup ta gitmeyecek varsa biletlere talibim :)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 iki gere gitmiş[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 April 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 öhöm isime bakıolar girerken onda giremezsin[hline]this is my hatred mind and myself
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 amma çok davetli giden varmış :) Bari bi ara konser çıkışında falan görüşelim..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
DasherSW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ek$i sözlük zirvesi dahilinde ben de konsere katılıyorum 2 de caferağa spor salonu yanındaki doruk cafe (büfe?) de bulu$acaz sora bostancıya gidicez.. gelmek isteyen gelebilir.. icq no'm da 6454158.. muhtemelen dashersw die yaka kartım olcak. [hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. [Bu mesaj DasherSW tarafından 18 April 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bende geliyorum..savah tripte olcam..belki ikide takılırım size ama 2 biraz erken ya[hline]Experience My Dead Side
Berk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bende geliyorum konsere; yanlzı naısl yetişicem bilmiyorum bekleme kuyruğunda pek göremem kimseyi amam oratada "pepelek!" diye bağıran biri varsa - "paticik diye bağarsam heralde linç eder beni gençlik"- bilinki o benim[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Öne çıkan mesajlar