Daniel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arkadaşlar dream theater türkiyeye bi daha ne zaman gelecek bileniniz varmı ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 yazın geliyor diye biliyorum , ertelenen bi konser vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Gectigimiz konseri cok iyiydi.Gecen yazki konser bostancı gösteri merkezindeydi ortam süperdi.Millet dinlerken birbirinin üstündeydi... Allahım dream theater'in bateristi gibi calmak istiyorum... 3 senedir bateriye gidiyorum ve bırakmıyacam hobby olarak yapicam. Bu arada dream theater a change of seasons nasil sizce ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ehe. dream theater hastası çok burda. a change of seasons da hakkaten güzel bi parçadır. başlar başlamaz insana "lan" dedirten parçalardan biridir.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 İlk bi dakkası bayiyo gitar ama sonra baslıyo bi de 9.dakkadan sonrası güzel abi adamlar nasıl kasmıs 20 dakka calmıslar ? konserdede durmadan caliyolardı :)[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ilk bi dakkası bayıyo dedin gözümden düştün o an..[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ilk dakkası zaten ohe len dedirten kısmı benim de gözümden düştün :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kasımda gelicek diye biliyorum. Ayrıca dt nin tüm şarkıları arasından en iyi bir dakkayı seçicek olsam büyük ihtimal acos un ilk 1 dakkasını seçerim, benim de gözümden düştün. :) Ayrıca konserle ilgili açtığım ve bilgi içeren topic: Buyrunuz[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Edit: İmla hatası... [Bu mesaj Solonor tarafından 30 Nisan 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hazırana ertelenmıstı konserlerı sonra kasımda geleceklerı acıklandı bır daha ılerı bır vakte alınırmı bılemem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Niye gözünüzden düştüm :) ilk 1dakkadaki gitar hep aynı caldıgı icin bayıyo...sora bateri girince iyi oluyo.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 nasıl ilk bir dakkası bayıyo ya bence en can alıcı noktası ilk bir dakka...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 30 Nisan 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 heh ben ilk bi dk'sını bi de son 1 dk'sını seviyorum:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 dream miş theater mış ekle uc uca alakasız melodileri sonra al sana uzun şarkı.. suxxxxxxxxxx diyorum m metallica ruulazzzzz.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar