Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dogru talentlar ve tank specli bir teneacity pet ile 5 kisilik zindanlari normal ve heroic modda tanklamak gayet mumkun artik ama bu arkadas asmis olayi. Gorilladin vs Gruul the Dragonslayer Su siteden daha baska pet tank hikayelerine ulasabilirsiniz.
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi adam tbc gelmeden önceki gelent patch ile Azure kesmişti bilmem kaç saat sürmüştü sonra nerflediler full heal itemi giymiş sanırım
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o adam + heal gear toplayip yapmisti onu. solo azuregos kesmisti. mend pet + heal itemlerinden bonus aliyordu o zamanlar. hemen degisti tabi. bunda olay tamamen farkli.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Pala ile oynarken bmye işim düşmüşdü son boss tank oyundan dustu ole uber gearlı bı grupda deildi ben dısında:P o zaman sanırım 6/8 piece t6 vardı üzerimde bossun targeta heal atarak shamanın ve hunter petleri ayakta tutmustum xD
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Burning legionda tbc öncesi oynayanlar belki hatırlarlar magepriest diye bi hunter vardı . 2 kisi pet tankla scholo ve strat farmı yapmıstık adamda azuresong mageblade vardı yanlıs hatırlamıorsam ve acayip bi heal gear toplamıstı. Millette dalga gecerdi nickinden dolayı ama adam hakediyordu :D tek basına mc trash farmı da yapmıstı
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 teokhan said: Burning legionda tbc öncesi oynayanlar belki hatırlarlar magepriest diye bi hunter vardı . 2 kisi pet tankla scholo ve strat farmı yapmıstık adamda azuresong mageblade vardı yanlıs hatırlamıorsam ve acayip bi heal gear toplamıstı. Millette dalga gecerdi nickinden dolayı ama adam hakediyordu :D tek basına mc trash farmı da yapmıstı ahaha hatirliyorum ben o adami
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bende bi tane groilla tameledim ve strat farmlıyom. Çok zevkli oluyo topla mobları çak thunder clap ver volley baya zevkli :D
Öne çıkan mesajlar