Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dogru talentlar ve tank specli bir teneacity pet ile 5 kisilik zindanlari normal ve heroic modda tanklamak gayet mumkun artik ama bu arkadas asmis olayi. Gorilladin vs Gruul the Dragonslayer Su siteden daha baska pet tank hikayelerine ulasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi adam tbc gelmeden önceki gelent patch ile Azure kesmişti bilmem kaç saat sürmüştü sonra nerflediler full heal itemi giymiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o adam + heal gear toplayip yapmisti onu. solo azuregos kesmisti. mend pet + heal itemlerinden bonus aliyordu o zamanlar. hemen degisti tabi. bunda olay tamamen farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Pala ile oynarken bmye işim düşmüşdü son boss tank oyundan dustu ole uber gearlı bı grupda deildi ben dısında:P o zaman sanırım 6/8 piece t6 vardı üzerimde bossun targeta heal atarak shamanın ve hunter petleri ayakta tutmustum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Burning legionda tbc öncesi oynayanlar belki hatırlarlar magepriest diye bi hunter vardı . 2 kisi pet tankla scholo ve strat farmı yapmıstık adamda azuresong mageblade vardı yanlıs hatırlamıorsam ve acayip bi heal gear toplamıstı. Millette dalga gecerdi nickinden dolayı ama adam hakediyordu :D tek basına mc trash farmı da yapmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 teokhan said: Burning legionda tbc öncesi oynayanlar belki hatırlarlar magepriest diye bi hunter vardı . 2 kisi pet tankla scholo ve strat farmı yapmıstık adamda azuresong mageblade vardı yanlıs hatırlamıorsam ve acayip bi heal gear toplamıstı. Millette dalga gecerdi nickinden dolayı ama adam hakediyordu :D tek basına mc trash farmı da yapmıstı ahaha hatirliyorum ben o adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bende bi tane groilla tameledim ve strat farmlıyom. Çok zevkli oluyo topla mobları çak thunder clap ver volley baya zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar