Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet Tanking

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o adam + heal gear toplayip yapmisti onu. solo azuregos kesmisti. mend pet + heal itemlerinden bonus aliyordu o zamanlar. hemen degisti tabi. bunda olay tamamen farkli.
Mesaj tarihi:
Pala ile oynarken bmye işim düşmüşdü son boss tank oyundan dustu ole uber gearlı bı grupda deildi ben dısında:P o zaman sanırım 6/8 piece t6 vardı üzerimde bossun targeta heal atarak shamanın ve hunter petleri ayakta tutmustum xD
Mesaj tarihi:
Burning legionda tbc öncesi oynayanlar belki hatırlarlar magepriest diye bi hunter vardı . 2 kisi pet tankla scholo ve strat farmı yapmıstık adamda azuresong mageblade vardı yanlıs hatırlamıorsam ve acayip bi heal gear toplamıstı. Millette dalga gecerdi nickinden dolayı ama adam hakediyordu :D tek basına mc trash farmı da yapmıstı
Mesaj tarihi:
teokhan said:
Burning legionda tbc öncesi oynayanlar belki hatırlarlar magepriest diye bi hunter vardı . 2 kisi pet tankla scholo ve strat farmı yapmıstık adamda azuresong mageblade vardı yanlıs hatırlamıorsam ve acayip bi heal gear toplamıstı. Millette dalga gecerdi nickinden dolayı ama adam hakediyordu :D tek basına mc trash farmı da yapmıstı

ahaha hatirliyorum ben o adami
  • Yeni Oluştur...