Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 komple bi check up yaptırmak istiyorum fekat hiç yaptırmadığımdan nasıl birşeydir iblmiyorum nerde yapılır, ücreti çok mu uçuktur vs bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 herhangi bi hastanede veya kızılay da yaptırabilirsin önce bi muayene oluosun sonre gerekli testleri söylüyo doktor istersen kendinde bi kaç test ekliosun geçen yaptırdım 300 küsür bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 doktor sagına soluna bakıyor tansıyon olcuyor sonra bı kagıt verıyor uzerınde yaptırman gereken testler var o kagıtla laboratuara gıdıp kan verıyon sonucları alınca doktora verıyorsun doktorda sana bıseyın var mı yok mu soluyor hepsı bu laboratuar testlerı pahalı ama arastırma yaparsan dıgerlerıne oranla ucuz yerlerde var tanıdık vs.. varsa bı yerde daha ucuzada yaptırabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya benim derdim büyük hastalıklar (kanser gibi) bi de çok fazla nargileden ciğerimin ne halde olduğunu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kan testi check up sa normal devlet hastanesinde dahiliye ye gitsen doktor günündeyse ne kadar test varsa yaptırırsın hormon testlerini bile işaretliyorlar, normalde baya pahalıya ölçüyorlar sen de günündeysen idrar bok filan onların da testleriyle yardır iyice sonra aids bilmem ne kızılaya kan vererek öğrenebilirsin, kan bağışlarsan beleşe gelir kansere de onkolojist bakar herhalde ama mr la tespit yapılıyorsa baya sonraya gün verirler bi de karnım ağrıyor düşmüştüm onla alakalı olabilir mi geçmedi diye ultrason yaptırabilirsin ama dikkatli incelemeyiyolar genelde aslında belirli bişeyi aramadıktan sonra bişey bulmaları çok zor varsa bile bunları yazana kadar google check up yazmak daha kolaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar