Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

by Lalu

Barbekü

Öne çıkan mesajlar

Cozy said:
Ya Lalu bize biraz daha sneak peak versene şu 1.1 ile ilgili..bende dahil account kapatan çok adam var RVR mekanikleri yüzünden..açıkçası daha öncede açıklanan classların geri dönmesi beni hiç ilgilendirmiyor..şu RVR mekaniklerini düzeltip stuttering ve memory leak sorununa çare bulsalar belki accountu tekrar açarım

gelince acarsiniz accountlari, ilk once arthas i kesin :)

saka bi yana, 1.1 de baya bir denge geliyor classlara, bende bilem var bi tane account oynuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
LuNiZ said:
bacio yuzumuze bakmiodu o donemler lol, artis ti.. hala artizzz :D ahahaha

Yüzsüze bak :p Böyle bandaj efekti çıkarıp herşeyi dolduran komut vardı bir tane, aklıma gelmedi cooldown koymak. Bir gün page geldi, gittim baktım Luniz'i 5-6 kişi sarmışlar bilfiil vuruyolar, adam ölmeye yaklaşmıyo bile :p Exploit bulmuş hallettik falan diye örtbas edip 15 saniye cooldown koymuştum adam yüzünden ehe.

edik: .nblres'ti hatta, çok beğenip başkalarına lunizheal yazdırttıysa bilemem :)

valla ben lunizheal falan bilmiyorum arkadasim :D
bana sunu kullan dedin kullandik.. ehe onu ekleyelim dedik ekledik super eglenmistik ama ha :D ahahaha..

sonra aldi butun oyuncaklarimi lol.. sonuc degismedi ama, luniz pwnz ;) ole macrom bile vardi, withness my perfection yaziodum adami kestikce ahahahah :D nesse konuyu cok dagittik, lalu pardon abi..

ben bir sure MMO lara ara verdim, wow accountum acik, war kapali.. bulundugumuz server da durum duzelmezse k8p e gelicem vs vs.. duruma gore izlemedeyim yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:
Daha oyun cıkmadan LaLu övüyodu, bahsediyodu foss cıktı hemde öyle bi foski free to play oyunlar bile daha başarılı bence şimdide patch 1.1 de ne olucak diye mi soruosunuz adama .. Aynen şöyle olucak lalu övecek siz oynayacaksınız foss cıkıcak .. lol

herşey iyi güzelde patch 1.1 merak eden adamlar lalu'ya sormuş genç sana değil.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:
Deptlypo said:
Daha oyun cıkmadan LaLu övüyodu, bahsediyodu foss cıktı hemde öyle bi foski free to play oyunlar bile daha başarılı bence şimdide patch 1.1 de ne olucak diye mi soruosunuz adama .. Aynen şöyle olucak lalu övecek siz oynayacaksınız foss cıkıcak .. lol

herşey iyi güzelde patch 1.1 merak eden adamlar lalu'ya sormuş genç sana değil.

tamam pronoİT bundan sonra cevaplamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:

sensin fos gayet güzel oyun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...