Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 off anirak güldüm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 uehuaehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 uzun süredir bu kadar eğlenceli bi topik görmemiştim ben ya sağolun arkadaşlar bazen düşünüyorum da ulan nası olur diyorum kendi kendime candy'me bizzat benim kendi şekerime yani nası olur diyorum anlam veremiyorum bugü mesela otobüste arkadaş niye gülüyosun dedi aklıma ekmek geldi dedim anlamadı tabi paçoz ben de hiç üstüne gitmedim ama yazımı sonlandırmaya karar verdim ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Phyxantar said: uzun süredir bu kadar eğlenceli bi topik görmemiştim ben ya sağolun arkadaşlar bazen düşünüyorum da ulan nası olur diyorum kendi kendime candy'me bizzat benim kendi şekerime yani nası olur diyorum anlam veremiyorum bugü mesela otobüste arkadaş niye gülüyosun dedi aklıma ekmek geldi dedim anlamadı tabi paçoz ben de hiç üstüne gitmedim ama yazımı sonlandırmaya karar verdim ayrıca hadi şimdi bana sevgi dolu bir kucaklama ver : ) asdad aynen sana katiliyorum kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar