SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 20 yaşındayım. Babamla annem 2 yıl önce boşandı. O günden bu güne ikisi de mutlu ben de mutluyum . Babam bilgisayar işi yapıyordu. Yaklaşık 15 senedir falan mağazası var, HP ile ortak toptan satış falan yapıyordu. Üniversiteden beri kardeş gibi olduğu birkaç tane dostu var. Onlardan biri aşırı zengin . Kömür işi yapıyor Rusya'da Ukrayna'da şimdi 6 milyon dolara Endonezya'dan kömür rezervi almış. Endonezya'daki proje çok büyük bir proje, herşey yolunda giderse elde eilecek kazanç 1 milyar dolar kadarmış. Babam da İstanbuldaki firmayı devredip oraya o projeyle ilgilenmek için gitmek istiyordu. (Son zamanlarda bilgisayar sektörü çok fena. yaklaşık 7-8 yıldır) Sonunda arkadaşı ile oturup konuşmuşlar babam yılbaşında Endonezya'da olacak 5 yıl süre ile orada kalacakmış. Gidiyor yani babam. Ama alışacaktır o kesin şartlara falan. Daha önceden de Libya'da kalmış 1-2 yıl iş için. Hem ekonomik hem kişisel olarak iyi olacağını düşünüyorum. Umarım herşey güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Evdekilere sesli okudum, biz de umuyoruz 5 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kart atsın ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 1 milyar dolarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 çok karlı bi iş.gelirken ne getiriyim diye sorarsa balık iste çok kral balık türleri var orada başka hiçbiyerde olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oha para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bizimde öğretmenlik bursumuza zam gelmiş 160 ytlden 180 e çıkmış çok sevindik! Sizde seviniriniz inşallah! Amin dua dinimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sen de gitsene güzel melez hatunlar var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ben öncelikle meraba demek istiyorum.bizim de 7 milyon dolarımız var ayıptır söylemesi.saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bizim değil abi 6 milyon dolar. Olmazda zaten merak etme . hehe @DoruK gidicem zaten çok güzel haberler aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ONE MILLION DOLLAR! hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 NINE THOUSAND??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 karbonlar karışmış galiba bu kömür değil de elmas sektörü olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hahahahah one million dollar ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 how to bellemek of ingilizcenin mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o diilde patidekiler hep zengin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 beni de götürsün yanında çırağı oliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 abi kömürdeki paradan haberiniz yok herhalde=) ne kömürcü arkjlarım var benim bok gibi zengin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Yanlış anlaşılma olmasın abi ben zenginim falan diye yazmadım. Öyle biri değilim yani. Böyle bi olay, 5 yıl babam olmayacak falan filan çok acayip biyere gidiyor bunları söylemek için yazdım. O rakamlar da şirket sahibinin paraları zaten. Sadece projenin büyüklüğünü belli etmek için yazdım. Bazıları sanki para benim de hava atıyorum gibisinden şey etmiş de. O paralarla uzaktan yakından alakamız yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 onu anladık ztn ben sanki öyle demişin gibi diyen arkadaşlara bişiler demek istedim o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 okadar mesaj atmışsın farketmişsindir de. paticiğin %80 i kıskanç, umursamaz, 4chan wannabe bir kesim olduğundan laf atmayı severler. kişisel e topic açmamak ayrıca en iyisi (tavsiye). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Gilean said: onu anladık ztn ben sanki öyle demişin gibi diyen arkadaşlara bişiler demek istedim o kadar..sana degildi zaten dedigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 arada sende gidersin iste, iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar