Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endonezya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20 yaşındayım. Babamla annem 2 yıl önce boşandı. O günden bu güne ikisi de mutlu ben de mutluyum . Babam bilgisayar işi yapıyordu. Yaklaşık 15 senedir falan mağazası var, HP ile ortak toptan satış falan yapıyordu.
Üniversiteden beri kardeş gibi olduğu birkaç tane dostu var. Onlardan biri aşırı zengin . Kömür işi yapıyor Rusya'da Ukrayna'da şimdi 6 milyon dolara Endonezya'dan kömür rezervi almış. Endonezya'daki proje çok büyük bir proje, herşey yolunda giderse elde eilecek kazanç 1 milyar dolar kadarmış. Babam da İstanbuldaki firmayı devredip oraya o projeyle ilgilenmek için gitmek istiyordu. (Son zamanlarda bilgisayar sektörü çok fena. yaklaşık 7-8 yıldır) Sonunda arkadaşı ile oturup konuşmuşlar babam yılbaşında Endonezya'da olacak 5 yıl süre ile orada kalacakmış. Gidiyor yani babam. Ama alışacaktır o kesin şartlara falan. Daha önceden de Libya'da kalmış 1-2 yıl iş için. Hem ekonomik hem kişisel olarak iyi olacağını düşünüyorum. Umarım herşey güzel olur.
Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşılma olmasın abi ben zenginim falan diye yazmadım. Öyle biri değilim yani.
Böyle bi olay, 5 yıl babam olmayacak falan filan çok acayip biyere gidiyor bunları söylemek için yazdım. O rakamlar da şirket sahibinin paraları zaten. Sadece projenin büyüklüğünü belli etmek için yazdım.
Bazıları sanki para benim de hava atıyorum gibisinden şey etmiş de. O paralarla uzaktan yakından alakamız yok .
Mesaj tarihi:
okadar mesaj atmışsın farketmişsindir de. paticiğin %80 i kıskanç, umursamaz, 4chan wannabe bir kesim olduğundan laf atmayı severler. kişisel e topic açmamak ayrıca en iyisi (tavsiye).
Mesaj tarihi:
Gilean said:
onu anladık ztn ben sanki öyle demişin gibi diyen arkadaşlara bişiler demek istedim o kadar..
sana degildi zaten dedigim :)
  • Yeni Oluştur...