SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 20 yaşındayım. Babamla annem 2 yıl önce boşandı. O günden bu güne ikisi de mutlu ben de mutluyum . Babam bilgisayar işi yapıyordu. Yaklaşık 15 senedir falan mağazası var, HP ile ortak toptan satış falan yapıyordu. Üniversiteden beri kardeş gibi olduğu birkaç tane dostu var. Onlardan biri aşırı zengin . Kömür işi yapıyor Rusya'da Ukrayna'da şimdi 6 milyon dolara Endonezya'dan kömür rezervi almış. Endonezya'daki proje çok büyük bir proje, herşey yolunda giderse elde eilecek kazanç 1 milyar dolar kadarmış. Babam da İstanbuldaki firmayı devredip oraya o projeyle ilgilenmek için gitmek istiyordu. (Son zamanlarda bilgisayar sektörü çok fena. yaklaşık 7-8 yıldır) Sonunda arkadaşı ile oturup konuşmuşlar babam yılbaşında Endonezya'da olacak 5 yıl süre ile orada kalacakmış. Gidiyor yani babam. Ama alışacaktır o kesin şartlara falan. Daha önceden de Libya'da kalmış 1-2 yıl iş için. Hem ekonomik hem kişisel olarak iyi olacağını düşünüyorum. Umarım herşey güzel olur.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Evdekilere sesli okudum, biz de umuyoruz 5 kişi.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 çok karlı bi iş.gelirken ne getiriyim diye sorarsa balık iste çok kral balık türleri var orada başka hiçbiyerde olmayan
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bizimde öğretmenlik bursumuza zam gelmiş 160 ytlden 180 e çıkmış çok sevindik! Sizde seviniriniz inşallah! Amin dua dinimiz :)
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sen de gitsene güzel melez hatunlar var orada.
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ben öncelikle meraba demek istiyorum.bizim de 7 milyon dolarımız var ayıptır söylemesi.saygılar.
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bizim değil abi 6 milyon dolar. Olmazda zaten merak etme . hehe @DoruK gidicem zaten çok güzel haberler aldım.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 karbonlar karışmış galiba bu kömür değil de elmas sektörü olmasın?
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 how to bellemek of ingilizcenin mother
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 abi kömürdeki paradan haberiniz yok herhalde=) ne kömürcü arkjlarım var benim bok gibi zengin eheh
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Yanlış anlaşılma olmasın abi ben zenginim falan diye yazmadım. Öyle biri değilim yani. Böyle bi olay, 5 yıl babam olmayacak falan filan çok acayip biyere gidiyor bunları söylemek için yazdım. O rakamlar da şirket sahibinin paraları zaten. Sadece projenin büyüklüğünü belli etmek için yazdım. Bazıları sanki para benim de hava atıyorum gibisinden şey etmiş de. O paralarla uzaktan yakından alakamız yok .
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 onu anladık ztn ben sanki öyle demişin gibi diyen arkadaşlara bişiler demek istedim o kadar..
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 okadar mesaj atmışsın farketmişsindir de. paticiğin %80 i kıskanç, umursamaz, 4chan wannabe bir kesim olduğundan laf atmayı severler. kişisel e topic açmamak ayrıca en iyisi (tavsiye).
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Gilean said: onu anladık ztn ben sanki öyle demişin gibi diyen arkadaşlara bişiler demek istedim o kadar..sana degildi zaten dedigim :)
Öne çıkan mesajlar