Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endonezya

SbNN

Öne çıkan mesajlar

20 yaşındayım. Babamla annem 2 yıl önce boşandı. O günden bu güne ikisi de mutlu ben de mutluyum . Babam bilgisayar işi yapıyordu. Yaklaşık 15 senedir falan mağazası var, HP ile ortak toptan satış falan yapıyordu.
Üniversiteden beri kardeş gibi olduğu birkaç tane dostu var. Onlardan biri aşırı zengin . Kömür işi yapıyor Rusya'da Ukrayna'da şimdi 6 milyon dolara Endonezya'dan kömür rezervi almış. Endonezya'daki proje çok büyük bir proje, herşey yolunda giderse elde eilecek kazanç 1 milyar dolar kadarmış. Babam da İstanbuldaki firmayı devredip oraya o projeyle ilgilenmek için gitmek istiyordu. (Son zamanlarda bilgisayar sektörü çok fena. yaklaşık 7-8 yıldır) Sonunda arkadaşı ile oturup konuşmuşlar babam yılbaşında Endonezya'da olacak 5 yıl süre ile orada kalacakmış. Gidiyor yani babam. Ama alışacaktır o kesin şartlara falan. Daha önceden de Libya'da kalmış 1-2 yıl iş için. Hem ekonomik hem kişisel olarak iyi olacağını düşünüyorum. Umarım herşey güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşılma olmasın abi ben zenginim falan diye yazmadım. Öyle biri değilim yani.
Böyle bi olay, 5 yıl babam olmayacak falan filan çok acayip biyere gidiyor bunları söylemek için yazdım. O rakamlar da şirket sahibinin paraları zaten. Sadece projenin büyüklüğünü belli etmek için yazdım.
Bazıları sanki para benim de hava atıyorum gibisinden şey etmiş de. O paralarla uzaktan yakından alakamız yok .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...