Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Şekildeki gibi , windowsunkiler düzgün olmasına rağmen FF ninkiler bi times new roman havasında. kötü gözüküyor. Değiştiremedim bir türlü. Ayarlardan her türlü yazıtipini kurcaladım ama değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 up(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 dreamtone daki adamlar senin arkadaşın di mi itiraf et! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o firefox skini mi yoksa windowblinds falan gibi bişey mi var? windowblinds varsa ordan yapabiliyosun font değişikliklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ikisi de yok. skin programı da yok bilgisayarda, ff'nin skini de yok. olmadı güzel bi skin yükliyim belki öyle bi çözüm buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 saçma bi soru olacak ama firefoxu kapatıp açmayı denedin mi ffxte fontu değiştirdikten sora? ben de denedim şimdi, ama bişey değişmedi gibi görünüyo. kapatıp açmaya üşendim bi sürü tab var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 benim başıma böyle bi sorun yanlış hatırlamıyosam windowsa bi skin programı yükledikten sonra oldu. programı kaldırdım. sonra fontlar böyle oldu. çözüm: firefoxu kaldırıp tekrar kurdum temizcene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 nasa skini var siyahlı filan. güzel baya. bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 içim kararıyo benim nasa night launch ta ya. nasıl kullanıyosunuz onu. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 göz yormuyo, ondan sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar