Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Gene format konusunda başınızı yoracağım ancak acilen yardım şimdi linux mandrake 9.0 kullanıyorum lilo falan diyor başlangıçında neyse işte o ben linuxa format atıp nasıl xp kurarım.?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sharky nerelerdesin ya :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 klasik yöntemle başlangıç disketini koy fdisk yap hdd ni yeniden fat32 ye çevir ve xp yükle[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 disketi açmıyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 winxp cd si ile bootla kurulumda hdd ni gösteriyor bi yerlerde ordan linux kurduğun partisyonları sileceksin sonra windowsun kullandığı formatta biçimlendireceksin sonra istediğin partisyona kurcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 E windows 'u ac ve fdisk /mbr yaz.. Sonra partition'u istediğin gibi düzenle. ya da Linux'tan lilo -U[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 fdiski acitigimda biryer girmem izin vermiyor ayrica diger bir sorun 98 disketi ile baslattim diyelim bilgisayari daha sonra d: yi secip cd den denedigimde acilmiyor dos formatinca acilmaz diyor...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Xp kuracağım demiştin XP cd'sinden boot edip linux'un bulunduğu partition'u seçip onu silip tekrardan file system'i oluştursan?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 1. /MBR küçük yazınca olmuo 2. nasıl bir yere girmene izin vermiyor ? bir başlangıç disketi indir netten içinde fdisk olan, onunla başlat 3. ayrıca XP yükleme sırasında çoğu zaman MBR yi siliyor zaten kendisi ... senin amacın XP / Linux mu ? yoksa sadece XP mi ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar