Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Format

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gene format konusunda başınızı yoracağım ancak acilen yardım şimdi linux mandrake 9.0 kullanıyorum lilo falan diyor başlangıçında neyse işte o ben linuxa format atıp nasıl xp kurarım.?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Mesaj tarihi:
klasik yöntemle başlangıç disketini koy fdisk yap hdd ni yeniden fat32 ye çevir ve xp yükle[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
winxp cd si ile bootla
kurulumda hdd ni gösteriyor bi yerlerde
ordan linux kurduğun partisyonları sileceksin
sonra windowsun kullandığı formatta biçimlendireceksin
sonra istediğin partisyona kurcaksın
Mesaj tarihi:
E windows 'u ac ve fdisk /mbr yaz.. Sonra partition'u istediğin gibi düzenle.

ya da Linux'tan lilo -U[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
fdiski acitigimda biryer girmem izin vermiyor ayrica diger bir sorun 98 disketi ile baslattim diyelim bilgisayari daha sonra d: yi secip cd den denedigimde acilmiyor dos formatinca acilmaz diyor...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Mesaj tarihi:
Xp kuracağım demiştin XP cd'sinden boot edip linux'un bulunduğu partition'u seçip onu silip tekrardan file system'i oluştursan?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • Yeni Oluştur...