hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 26 bölüm X 25 er dk dan oluşan hızlı , iyi çizilmiş , güzel karakter gelişimi olan , müzikleri kulağa hoş gelen , konusu ve baş düşmani biraz klişe bile kaçsa kesinlikle izlenmelik bir anime ... konusu : yakın gelecekte bazı insanlarda oluşan ALTER adında bir güç , başka dünyaya gateway açıp kişinin hayalgücü ile bulunduğu dünyanın gerçekliğini değiştirme gücü ortaya çıkmıştır ... bu fenomenin ortaya çıktığı ada ise büyük bir patlamadan sonra üzerindeki tüm yaşamın yok olduğu sonradan sonradan tekrar yerleşilen bir yerdir .. herkes olağan bir yaşam yaşamak istese bile hükümetler bu güç sahiplerini kendi çıkarlarina uygun olarak kullanmak isterler fakat olaylar beklendiği şekilde gelişmez .....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bende tam bunun konusunu acicaktim ama varmis bak :) 2 gunde 26 bölümü birden izledim...guzel anime...alter olyi falan farkli seyler yapmislar devami yok ama herhalde?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 animenfo be kardesim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 evet devamı yok malesef ..... Üşenenlere :) [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar