ElfShu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Arkadaslar öncelikle herkese selamlar uo oynamayı seviyorum ama scrip yazmasınıda ogrenmek istiyorum fakat scribin s sini bilmiorum acaba bana scrib ti hiç bilmeyen birinin ogrenmesi için nerden kaynak bulabilirim yardimlarinizi esirgemezseniz sevinirim saygılarımla Crafted By ElfShu...[signature][hline]bilmemek ayıp deil ogrenmemek ayıp!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Hoşgeldinnnn... Buraya buyur http://www.paticik.com/forum/area.php?id=42[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 selam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 slm hoşgeldin[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElfShu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: CrayTotem, 28 Nisan 2004 06:33 tarihinde demiş ki: Hoşgeldinnnn... Buraya buyur http://www.paticik.com/forum/area.php?id=42 kardes sen burayı demisinde ama ben girdim biraz inceleme yaptım örnek scriplere baktım felan filan bi sey anamadım dedigim gibi hiç bisey bilmiorum mesela sen ilk script yazmaya basladıgında neler yaptın detaylı bilgi verirsen cok sevinirim vede izmirdensen ögrencin olmayı isterim[signature][hline]bilmemek ayıp deil ogrenmemek ayıp!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 selam... Elf tamamda Shu ne?[signature][hline]iletişim için tıklayın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 selam elfcik :-P.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Hoş Geldin elfshu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElfShu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Shu mitolojiye göre bir tanrı anlamına geliyor ama baska amactan dolayı shu bir clan gibi dahada acayım shu internet cafeden baglanıorum internetedaha bir suru kişi var Shu Rian,Tur_Shu vs.vs...[signature][hline]bilmemek ayıp deil ogrenmemek ayıp!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 memlun oldum bende RaShu :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hoşgeldin scriptte bişiy yok ya öğrenirsin[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ho$geldin ElfShu yalnız nickin ne anlama gelior ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.