Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 lancelot gral çekerim seni aç bi server internetinde iyiyse canawar olur ya öle teamlı m.p felan yaparız yada death match anlıcağın süper olur :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 beyler bi an topic elimizde patlıyacak sandım :) hehe[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bendede var nox,oynuyorum...Mükemmel ya. Multisi nasıl olur acep?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Multisi single'dan cok daha zevkli, oyunu help multi oynadigim icin aldiktan ancak birkac ay sonra bitirebilmistim. Dial-up ile 2 sn delay oluyordu, ilginc bir tarz gelistirmistim kendimce baya etkiliydim, bi kere de ladder 3.sunu yenmistim ama adam hic kasmadi gibi geldi bana eheh. Bir de ctf acayip zevkliydi, iki golemle gidiyodum karambolden aliyodum bayragi, golemler milleti oyalarken tam gaz kaciyordum bizim base'e tabi sanra bi trap'e basip geberiyodum. Taktik bakimindan cok zengin bir oyun bence. Mesela adam pencerenin arkasina yatmis bizim base'e ok salliyor, pencerenin onune gecip adamin arkasinda duvar olusturup sikistirabiliyosun, ya da direk fireball at daha temiz.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar