Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heeelllppp!!

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha uzatıcaksanız polis çaariim :yapma:
(bu arada konunun gidişatı tam da topie uygun oldu aslında ;-))[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
Witch Hunter Robin

ve hmm.. Hellsing ten biraz daha kanli. hatta baya kanli super bir anime daha var

Berserk[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
Blame dicem
o gusel bisi ilk cizgisini okumustum animeside deli imish[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
said:
DaRKSaGa, 08 Nisan 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Eywallah grifter bende birden çelişkiye düşmüştüm noluyo diye...Çizimler falanmı kötü yoksa senaryo kurgu falanmı ??? Ben yinede seyretme taraftarıyım yaw kaybedecek bişey yok nasıl olsa..

ben biraz araştırmıştım 500 mb lık bir dosya buldum daha büyüğü yok bunun için zaten görüntü kalitesi kötü(video bit rate hesabı). ayrıca çizimler bloodlust'a göre kötü. konuya gelince ben beğendim. aslında beklentim biraz daha farklıydı ilk bloodlust seyrettiğim için. ondan belki biraz hayal kırıklığına düşmüş olabilirim. yinede seyretmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
  • Yeni Oluştur...