Brigand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Arkadaşlar 32bitten 16bite renk kalitesini düşürünce görüntü bozulur çirkinleşir ya pek kaliteli olmayan bir laptopta oyun deniyordum, eski bir oyun. Sonra bu olay oldu. İşletim sistemi Windows XP. Renk 16 bite düşmüş gibi ama aslında düşmüş değil. Restart filan çare etmedi, tema değiştirme, diğer renk ayarları ile oynaşma da düzeltmedi. 16-32bit değiştirme zaten olmuyor çünkü 32bitte gözüküyor. Sistem geri yükleme düzeltebildi ancak laptop açıldıktan 5 dakka sonra hiçbişe yapmasam bile kendi kendine halen oluyor. (4 kere sistem geri yükleme yaptım) Nasıl düzelir bu? Tekrar tekrar olup duruyor :S Resme dikkatlice bakarsanız sorunu anlarsınız. Biraz zor belli oluyor ama sağ mouse menüden rahat anlaşılır durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 xpyi vga modunda açmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Tam düzeldi demiştim sorun tekrar oldu ben de formatladım. Şu anda tekrar oyun yüklemeye korkuyorum... Sorunu tam olarak anlasaydım bu sefer daha dikkatli olup oyun yüklemeyi deneyebilirdim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sürücülerle ilgili bi saçmalıktı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kesinlikle öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 komik ama olabilir, bilgisayar cok eskiyse heatsinkleri kirlenmi$ olabilir. A$iri sicaklik, boyle bir soruna yol aciyor olabilir. Yani alet zekasini kullanip ben kendim otomatik du$ureyim renk kalitemi ki isinmayayim diyor olabilir.. olabilir, olabilir.. ama daha bi makul olan; surucu problemi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 1 aylık laptop ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar