BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Arkadaşlar durum şudur; 2004 yılında tebliğ edilen kişiden alakasız bir araç kaçak olarak FSM gişelerinden geçmiş. geçtiğimiz hafta da bize tebliğsi geldi. kaçak geçen araçlar uzaktan yakıdnan bir ilgimiz bulunmamaktadır. hukukçu ir tanıdığımız sulh hukuk mahkemesine itiraz dilekçesi yazmamızı söyledi fakat karayolalrı müdürlüğündeki amca da bana erdiği faks numarasına (ki aynı nuumara gönderilen tebliğdeki iletişim numaraları arasında) dilekçeyi göndermemizi istedi. bu şekilde kendisine yanlış ceza yollanmış olan var mı? bu durum karşısında ne yaptı. lütfen bir yardım itiraz zamanımız 28 inde doluyor teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dayıma geldi ,ama ihlalin olduğu zaman farklı bir şehirdeydi, ogs geçiş belgelerini felan yolladı ben o zaman zarfı içinde şurdaydım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kara yollarına mı yolladı? bir de bizim tarih eski hani ehe adına gelen kişi hatırlamıyor o günnenrde olduğunu :) bir şekilde itirtaz dilekçesi yamamız erekiyor da nedir ne değildir.. garip bu ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tebligatı keşke almasaydınız. size ait olmayan tebligatı geri çevirmeniz sizin faydanıza. ha sizin adınıza geldiyse de araç sizin üstünüze değilse garip bir durum olmuş. itiraz dilekçesi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar