Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saphire HD 4850 sıvı sogutma blogu ?

Quo-Vadis?

Öne çıkan mesajlar

Muhtemelen evrensel aparatlar olacaktir ama senin aradigin cok spesifik bisey.

genelde blok secenekleri en fazla firebal.net de, ardindan genelde ayni sey olsada bir iki farkli urunle sanalmarketim.com, ek olarak sadece zalman getiren evrenshop(eskiden bir iki tane daha getiriyordu ama pek surum yok diye siparis ustune getiriyor artik sanirim) var benim bildigim.

kart boyutu ve genel kart mimarisi 38xx serisiyle cok benzedigi icin o modellere yonelik bloklarin uyumlu olma ihtimali var, kendi sitelerinden bakip teoriyi onaylatabilirsen 38xx icin blok bulmak daha kolay olabilir. ama ben olsam direk almanyadan siparis verebilecegim bi yer veya ebay e bakardim gosterdigin blok icin.
Sosyal ağlarda paylaş

:) o resimdeki bloğun fiyatı 70 euro , ki yapılan malzemeye gore oldukca iyidir fiyatı da, maalesef turkiyede satan yok.neyse yırtıdışndan getirtecez artık bir şekilde.
CF veya SLI taraftarı değilim,Tek kartı tercih ederim, malum
2xVGA daha tam oturmadı onun hala zamanı var.
En başta MS den dolayı istediğin gibi olmaz.
(MS = microstuttering)
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da MS hangi oyunlarda bariz ortaya cikiyor diye bakmak lazim. Yoksa gozun oyle aman aman algiladigini du$unmuyorum. Ama bazi oyunlarda bariz giriyormu$ goze, oyle diyorlar.

sivi sogutma blogunu 4850 de kullanmak biraz abarti geldi bana, ki FB nin blok sati$lari 170€ lara vurdugu icin, yurtdi$indan getirme opsiyonunu du$unmedim. Ha o da gumrukte patlarsa ne kadar verirsin onu bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...