Klark_23_Kent Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arkadaşlar dün soundblaster live 5.1 aldım. sorunsuz yükledi ama bi türlü ses alamıyorum. sizce problem ne olabilir? on board ses kartı var iptal ettim. işletim sistemi pentium III 800 mhz, GA-6VM7A+ mother board ve 2000 den kalma bios.yardımlarınız bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kardeş windows troubleshootingi dene. verimli sonuç alırsın.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klark_23_Kent Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hoperloru taktım:) daha once calıştı sonra kendi kendine gitti ses mes kalmadı. anlamıyorum bişeylemi çakışıyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bilgisayarın fişini taktın mı peki?[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klark_23_Kent Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 evet onuda taktım:) masallah herkesde espri yeteneği hat saffalarda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Üzgünüm ama benim uzmanlık alanım fişler. Bu konuda size yardımcı olamayacağım.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klark_23_Kent Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 822 ? nası ?yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar