narin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Photoshop'u hiç deilse azcık ucundan kullanabilmek istiyorum.. Fakat anlamıyorum ; kitabını almadan öğrenebileceğim bir site varmı ? Mümkünse türkçe..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 walla turkce bulmasi pek kolay degil, ingilizce yuzlerce tutorial var internette, google dan aratsan bulursun, ama dedigim gibi ingilizce. ama daha iyi yolu photoshop u acip oynaman, gorundugu gibi zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 olmadi bu topicden istediin seyi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 o kadar istiyosan al kitabını. veya en güzeli f1 tuşu var.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: horacegoesskiing, 06 Nisan 2004 14:48 tarihinde demiş ki: o kadar istiyosan al kitabını. veya en güzeli f1 tuşu var. En güzeli tabi..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 doğaçlama başlamanı taviye ediyorum ben kurcalayarak öğrendim ve fena da kullanmam.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Aynen... Kurcalamak en iyi yöntemlerden biri. F1'de var tabii. Gerektiğinde kullanıyoruz. Süper bir search sistemi vardır HELP'in.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 www.webdersleri.com[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ingilizcen iyi degilse kitabı al ama tutorial da bazen cıldırttırıyor[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 f1 tuşu bilen ve bazı şeylerin cevabını arayan adamlar için belki ideal olabilir. ama gende işe yaramaz bence. f1 tuşu adı üstünde help tuşu. teach tuşu değil horaca:)[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar