Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 İlk forumumu açıom:) az önce carbon yapıştırısının minick bi parçası dilime deydi çok tatlı bişimiş.:) hayret eh şimdi aklıma geldi böle bi forum açam dedim:) Tattığınız en ilginç şeyleri, tadını, zamanını, yanlışlıklamı yoksa kastınmaı olduğunu, nedenini, sebebini, yan etkilerini yazın:) da geyik olsun hehe ejh midem bulanıo motoru bozarım birazdan[hline]Harbici manyak adam piton almak için forum açtırdı sonra acc aldi felan sahici bişi ama 15 yaşında bişicik yane ezmeyin EZER!!!:P
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lanet olsun ablamda bakıo bu forumlara... danm [Bu mesaj Trafalgar_manyaı tarafından 18 April 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 küçükken hatırlıom çok susamıştım... Misafirlikteydik eve geldik babam kapıyı açtı o gazla mutfapa koştum ışığı bile açmadım. Fayansın üstünde bir bardak ve doluıydu. Direk dikledim ve kustum. Annem bişeyler için yağ koymuş içine, irençti!!!! sick dude![hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Biz ahududu likoru ve kayısı suyu denemiştik süper oldu. tavsiye ederim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 öhrp çok iç açıcı idi ahw yağ:) ben mantının yağını kaşıya doldurmuştum farketmeden içmiştim(hane o kırmızı yağ varya dolanıo böle mantının içinde soğuk suda dolanan şeftali gibi) sonra kusmuşdum:D rezil olmuşdum bidefada dişçide damarım patladımı noldu aniden kanamaya başladı son gördüğüm o tükrük hortumu kıprızmızı olmuşdu ve dişci kanı durdurabilmek için tampon basarken (hep olurmuş:P ) hortumu çıkarmışdı parazit yapıo diye sonra kan durdu ve bir ağız dolusu kanı yanlışlıkla yuttum! öh dişci biraz bakdı ve hemen eli ile bi yeri işaret ederek "Oraya! Oraya!" dedi. anlamadım... meersem kusacam sanmış :D eli ile de lavaboyu işaret ediomuş...:) çok güldüm sonra bişi olmadı ilginç[hline]Harbici manyak adam piton almak için forum açtırdı sonra acc aldi felan sahici bişi ama 15 yaşında bişicik yane ezmeyin EZER!!!:P
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Hmmm Buzlu absolute vodka........ Take care.....[hline]A little less conversation a little more action please
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 selobant cok severim ben ne de olsa ordaki sey seluloz değilmiydi? bir cesit seker yani :)ayrıca kucukluğun vazgecilmezi tabiki kolonya :) ben bi de sabun yermisim galiba ehu :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bide gecen hafta yaptık arklarla kola+kanyak super oluyo :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Yazin bolu tarafindaki ormanlik yoldan gecerken cami acma gafletinde bulunmustum ve saniyesinde bi kac kamikaze-Sinek suratima dogru hizla carpti tatla bunun ne ilgisi var diceksiniz; bi kac tanesini de yutmustum :-P Sonuc: Tavsiye etmiyorum. :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 arasira deterjan dene derim birazda cd :) herseyi yemissin sende :)... Take care.....[hline]A little less conversation a little more action please
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Birde AA boyutlarindaki bi pili sinifta uzun cabalar sonucu gomlegini soyup icindeki maddeleri cikartiyordum. Elime pembemsi yapiskan yagli bi madde bulasmisti sonrasinda arkadasin attigi kucuk bir silgi parcasinin dudagima gelmesiyle reflesk olarak elimi dudagima surmustum sonuc olarak aci bi tadi vardi agzimi kurutmustu fln yemek yiyemedim 1 gun boyunca herseyin tadi "mekanik" geldi. :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 :) mekanik hehe şimdi benim azuma b,k dese ben dünyayı b,kdanmi tadacam? b,kmu kokacak heryer:)[hline]
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 dene istersen...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sende deneyek:) DURLAN KAÇMA *!dürbün takar* PÇRKKEEOOOŞŞŞ!!! şiiuuuvvvv *!pörç*[hline]
Öne çıkan mesajlar