Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nasıl rahat uyuyabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 anamgili yurtdışında trende soymuşlardı 5 6 sene önce, kompartımanda bir de özel harekat subayı-açıklamama gerek yok sanırım- varmıştı ama sprey işiymiş, orada polisler öyle demişmiş, köpek dahi çakmıyomuş durumu uyuyuveriyomuş odaya sprey sıkılınca. çok geçmiş olsun, bulunsunlar da bir güzel döv, malları geri getirmese rahatlatır. düzeltmeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Angelotti said: nasıl rahat uyuyabiliyorsun.. rahat uyumuom ki... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben senin yerinde olsam tekrradan lcd bilmemne alcama ya başka yere taşınırım yada çelik kapı alip pencerelerede demir vs. yaptırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 pencerelerde zaten daraba var... çelik kapı kilidini deiştirdim... adamların bi daha gelmesini bekliom... bütün kızgınlıımı kusacam eer gelirlerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Cuce said: eregorn2 said: ...işin ilginç yanı o kadar şeyi aldıktan sonra ps3 e dokunmaması... elemanlar ısını biliyomus. gecmiş olsun xbox olsa alırmış kesin bu arada olum seni nasıl bayıltabildi seni anca dexter ın 2 metrelik adamı bayıltmak için kullandığı ayılar için olan boru bayıltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adamda ondan varmış zaten :D bi beni bide kardeşimi bayıltmış... düşün artık neler kullandıını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ya ben bi daha düşündüm de, senin o imzana müstahak soyulman. Keşke Playstation'ı da alsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 tolga bayılır o sorun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Asteroth said: Ya ben bi daha düşündüm de, senin o imzana müstahak soyulman. Keşke Playstation'ı da alsaymış. nieki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Geçmiş olsun bab gördüğüm kadarıyla pek koymamış ben olsam evlat acısı gibi girerdi gerçi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 giren girdi bana ama mikilmiş gözün davasını pek yapamıom... bu kaçınılmaz olduu için üzülmek boşuna die düşünüom... her ne kadar giren bana girdiysede o acı, giren şeyleri geri getirmio... pozitif olmaya çalışıom ama polyanacılıkda oynamak istemiom... durum bu yane... yoksa acaip garip bi his, adam gelip senin yanında ki eşyaları alıp gidio... her gece korkuyla yatıom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ps3ünü nie almamışlar ki ben onu anlamadım ahaha kaçırdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bence geri zekalı çozememiş ne olduunu... küçük şeyler (tv ye göre) para etmez yada bu vcd ye kimse para vermez die düşünmüştür... iyikide almamış... bazanın altında saklıom şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Benimde pc yi çalmışlarda. Çok kötü lan. Bide yavşaklar not bırakmış. Kusura bakma pc lazımdı filan diye. Bulsam ben gösterecektim onlara ne lazım. Polis de bi halt bulamadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar