Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım

Predator

Öne çıkan mesajlar

1-2 saat önce arkadaş geldiydi , bi site bulmuş hemen adam yazdı siteyi. Site adıda tahmin edilebilceği gibi baya terbiyesiz bir şey. Sırf komiklik olsun diye yazdı ama maşallah site bilgisayarıma yüklemediğini bırakmamış. (ve sadece siteyi açıp kapattığımız halde )

Click me! diye bir şey yaratıyor bilgisayar açılırken desktop ve startup da.bu çok soru değilde , bilg açılır açılmaz bir site açılıyor işte sizin pin numaranız şu hemen üye olun diye off.. Sildim , adaware ile tarattım , regeditten sildim nafile. bilg açılırken görünmüyor sonra bir süre sonra kendi yaratıyor. ya ne yapıcam acil yardım biri görürse ciddi rezil olurum.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

ulan şurda ödev yapmam lazımken iki üç şerefsizin pisliğini temizlemekle uğraşıyom of of Allahım sen bana sabır ver![signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

şu an itibariyle virüsü bulmuş silmek içinde sistem dosyalarımın yarısını silmiş bulunmaktayım grr[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasımın dizüsüsünede böyle birşeyler olmuştu.Bir siteye girmis ve bilgisayar sapıtmıs zirve100'un ayıp bir sitesi diyimde ayıp olmasın internet explorer'in baslangic sitesi olmus ve degismiyor.Ayrıca c'nin icinde küfürlü bir .exe uzantılı dosya oluyor siliyosunuz bastan baslatıyosunuz tekrar geliyor.Bizde format attık kurtulduk,en saglam çözüm formattan geciyor.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
Sosyal ağlarda paylaş

zafer benimdir onca saatten sonra yendim. adı W32.Jeroo
aman dikkat ben böyle gıcık birşey görmedim resmen siliyim derken bilgisayarımın içine ettim[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...