fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 arkadaşlar yeni bilgisayar aldım bu oyunu oynamak istiyorum. var mı bildiğiniz güzel site indirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 acc varsa resmi siteden girip indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 resmi siteden indiriyorum şu anda. orjinal cd lerimi nedense okumuyor. gözüm gibi baktığım halde. zıçtımın uo cd sini okuyor makina ; ama wow ları okumuyor. bundan dolayı indirmek durumunda kaldım ve indiriyorum. wow-europe.com sitesinden standart downloader indirip wow u çekebilirsin. baya uzun sürüyor benden söylemesi. 24 saat oldu %54 deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 internet iyi bi secenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 şaka şaka cd filan alıcam böyle yuvarlak yuvarlak ondan yüklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 en güzeli alican dvdleri yüklicen mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 2 senelik konuyu hortlatınca süper mutlu oldum ahah. her neyse keyleri internette bir siteden aldım hepsini aktive ettim battlenet accountumdan lakin şöyle bir sıkıntı var geçenlerde downloaderla indirdim 10gb falan sadece lvl 60 contenti var ve downloaderı devam ettirebiliyor muyuz anlamadım yani nasıl yükleyebiliriz kalanını? illa bir takım sitelerden .iso mu indirmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 battlenet hesabının içindeki linkten indirdiysen sorun olmaması lazım, 15gb falan iniyor ama 200mb dan sonra oyuna başlayabiliyorsun, o arkada iniyor devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 evet aynen öyle yapmıştım. he oynarken content iniyo yani yavaş yavaş e güzelmiş teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar